3 gode råd til din blog

3 gode råd til din blog

3 gode råd til din blog - Pernille K. Pedersen

Jeg har gået med lidt tanker, jeg gerne vil dele med dig, der har en blog. Det er ting jeg ofte tænker over, når jeg er rundt og læse, de mange forskellige blogs jeg følger. Jeg er kommet frem til 3 gode råd til din blog, jeg gerne vil dele med dig. Dette er mine tanker, og det er helt i orden, du ikke synes, det samme som mig. Det er også tre råd du kan tage med dig, hvis du overvejer at starte en blog.

1. Blog Design Trends
Det er vigtigt at have en blog, der rent visuelt er pænt og tiltalende, så de der klikker sig ind forbi din blog bliver. Den helt store blogtrend lige nu er vandfarverdet er rigtig fint og feminint, men rigtig mange bruger det. Så trends er gode, men det kan også gøre, at du bliver væk i mængden af blogs der ligner hinanden. Det betyder heller ikke, du skal ændre layout på din blog hele tiden, det kan blive meget forvirrende for læserne og nogen vil ikke kunne genkende bloggen og gå videre. Og det vil da være en skam. Mange bloggere laver et nyt look, for hver sæson på deres blog. Det er også rigtig fint, men nogen gange synes jeg, at det kan blive lidt for meget, med nyt layout hele tiden. Et tidsløst design, har ikke brug for at blive ændret hele tiden.

Jeg laver meget sjældent om på mit blog design. Jeg kan godt lide det simpelt og overskueligt, så det er, det jeg har.

2. Engelsk eller dansk overskrift
Mange danske blogs vil også gerne have engelske læsere og det forstå jeg godt, det gør jo at man kommer ud til et noget større publikum, og hvem vil ikke det med deres blog. Dog ser jeg mange blogs, have engelske overskrifter, men selve blogindlægget er på dansk, og så kan man oversætte via google translate, det forstår jeg så virkelig ikke. Så er den engelske overskrift lidt unødvendig. Jeg har set nogen løse det, med både at have en dansk og engelsk overskrift, til deres blogindlæg, den løsning kan jeg rigtig godt lide, så er blogindlæggene til både danskere og alle der kan læse engelsk, og ens publikum kan blive noget større. Ellers vil jeg anbefale, at ens blogindlæg også er på engelsk under det danske, hvis det endelig skal være.

Jeg har valgt at min blog er udelukkende dansk. Det gjorde jeg fra starten, og så har jeg valgt at den skal forblive dansk.

3. Hvor tit skal der komme indlæg
Jeg vil anbfale man komme med indlæg i et fast interval. Måske hver dag, hver anden dag, eller hvad der nu passer med dig. Bare du holder ved det, så dine læsere ved, hvornår de kan forvente, der kommer noget. Det gør også de kommer igen, og læser med. Men ved man som læser ikke, hvornår der kommer indlæg, og de kommer meget spredte, så kommer de ikke tilbage. Jeg synes, også selv det er rart, når jeg ved, når jeg kigger forbi, så er der kommet noget nyt at læse.

Jeg har valgt, at der skal komme et nyt indlæg hver uge på min blog. Jeg har ikke en fast dag, for det er forskelligt, hvornår på ugen jeg lige føler mig inspireret. Min egen regel er en gang om ugen.

Er du enig med de 3 gode råd?
Har du nogle gode blog råd, så skriv dem endelig i en kommentar. Så kan vi deles om dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.