3 måder at visualisere dit budskab på

3 måder at visualisere dit budskab på

3 måder at visualisere dit budskab på - Pernille K PedersernDer er mange måder at visualisere dit budskab på. Mange bruger det skrevne ord, på en blog (som jeg gør), ved at skrive artikler og bøger. Der er dog 3 andre måder at visualisere dit budskab på, som jeg gerne vil dele med dig. Ved at visualisere dit budskab, kommer det meget stærkere ud. Dog skal du finde ud af, hvordan du bedst mulig visualisere budskabet. Læs de 3 måder at visualisere dit budskab på lige her under.

Billede

Som det gamle ordsprog siger – et billeder siger mere end 1000 ord. Og det kan virkelig ikke siges bedre. Et billede er med til at fange øjeblikket, og vise det du har lavet og kan. Det er den mest brugte måde at visualisere noget på. Med et billede kan dit budskab komme ud, du kan vise dit budskab. Sætter du dit billede sammen med tekst, så kommer det rigtig stærkt frem.

Grafik

En anden vinkel end et billede, er at bruge grafik. Det kan være en illustration, en grafisk opsætning. Dit budskab kan måske være en stor stigning af x, det vises rigtig godt med en grafisk udarbejdet graf. Det er med til at visualisere dit budskab endnu stærkere. Der er mange måder at lave grafik på, du skal bare finde den, der passer dit budskab bedst.

Video

Med en video kan du både vise dit budskab og fortælle dit budskab direkte til modtageren på samme tid. Med en video kan du på en helt unik måde, få dit budskab ud til din målgruppe. Der er mange måder at lave video på. Her er det vigtigt at finde den video form, der passer dit budskab bedst. Den mest kendte visualisering af budskabet med video er tv-reklamen. Det er et format vi alle kender. Din video behøver dog ikke at have samme form, men inspiration kan altid bruges.

Håber du kan bruge de her 3 måder at visualisere dit budskab på – og at du kommer ud over rampen med dit budskab, så du får den ønskede effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.