3 tips til at vise, hvad du kan

3 tips til at vise, hvad du kan

3-tips-til-at-vise,-hvad-du-kan - Pernille K Pedersen

Det er vigtigt at vise, hvad du kan. I dag er det vigtigt at skille sig ud fra mængden og vise, hvorfor lige præcis du er særlig. Men helt ærligt, vi er alle sammen særlige på hver vores måde, og vi viser det på hver vores måder. Jeg er et utroligt visuelt menneske, jeg kan godt lide at få tingene vist og ikke kun fortalt. Jeg tror rigtig mange, har på samme måde. Derfor er det vigtigt at vise, hvad du kan. Der er mange måder at gøre det på. Jeg vil gerne dele 3 tips til at vise, hvad du kan.

Billeder

Som det gode gamle ordsprog siger: Billeder siger mere end 1000 ord. Det er så sandt, som det er sagt. Det er også derfor at de kreative har en portfolio, hvor de viser, hvad de har lavet. For fotografer er alle deres billeder, et billede på hvad de kan. Alle kan lave billeder af deres arbejde og på den måde vise, hvad de laver. Der er mange måder at lave billeder på. Det kan også laves med video, hvor man viser sig selv og det man har lavet. Her kommet ordet også ind og er en stor del af det.

Ord

Ord kan både skrives og tales. Her kan man danne billeder, ord fuld af billeder af det man kan. Man kan danne et helt nyt univers med ord. Man kan mange ting med ord, og de skal ikke glemmes. For det skrevne ord er lige så stærkt som det tale.

Lyd

Lyd gør rigtig meget, du kan få ord og billeder ud med lyd. Det kan være igennem en podcast, hvor du taler om de ting, du brænder for og har styr på. Med lyd kan du også lave video, og vise dine ord og billeder af det du har lavet. Det hele hænger sammen. Og virker aller bedst sammen, og ingen ting kan stå alene.

Lyd, ord og billeder kan du bruge til at vise, hvad du kan. Du kan vælge at gøre brug af en ting, eller bruge alle 3 sammen, så de står de endnu stærkere, og du og dit budskab kommer endnu stærkere ud. Jeg håber, du kan bruge de 3 tips til at vise, hvad du kan. Har du et godt tip, så del det endelig i kommentaren, så vi sammen kan blive endnu bedre til at vise, hvad vi kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.