4 tips til din tilstedeværelse på de sociale medier

4 tips til din tilstedeværelse på de sociale medier

4 tips til din tilstedeværelse på de sociale medier - Pernille K Pedersen

Jeg er aktiv på seks forskellige sociale medier. Når jeg tænker over det, er det faktisk et vældigt arbejde, at være lige aktiv og tilstede alle seks steder, i hvert fald lige meget. En ting der er vigtigt at huske på med de sociale medier, det er at du skal være social på de sociale medier. Jeg får mest ud af de sociale medier, når jeg selv giver noget igen og er social. Jeg prøver mange forskellige ting for at gøre min tilstedeværelse på mine sociale medier lidt mere levende, og hvad der har virket for mig, vil jeg rigtig gerne dele med dig. Her er mine 4 tips til din tilstedeværelse på de sociale medier og hvad du kan dele og gøre.

Video

Man kan dele video på alle sociale medier. Videoer gør det hele lidt mere levende og gør det hele lettere at forholde sig til. Her er det især snapchat, instagram og youtube, der kommer i spil her. Som jeg skrev længere oppe, så er det vigtigt at være social, også når det gælder videoer. Kommer der en kommentar, så svar på den og del mere viden i en kommentar eller måske i et videosvar.

Billeder

Billeder fanger et øjeblik, et minde og kan give det videre til andre. Det er noget du kan gemme helt for dig selv eller med andre. Her er det især instagram, facebook og twitter der kommer i spil. Her deler rigtig mange øjeblikket med et billede. Man kan dele minder, både de gode og de dårlige. Billeder siger virkelig mere end 1000 ord.

Meninger

Du kan også på de sociale medier dele dine meninger, du kan vise, hvad du står for og hvad du synes er vigtigt. Her er det især facebook og twitter, der kommer i brug her. Du skal dog være klar på at ikke alle er enige i dine meninger. Det er også i orden, det er en måde at diskutere meninger og holdninger. Her er det dog vigtigt at holde en god tone, for når det først er skrevet, så er det også gemt. Og det vil altid være der. Det er i orden at have meninger og holdninger til forskellige emner, der interesserer dig. Husk at være social om det, og snak i en ordentlig tone, da det vender tilbage til dig en dag.

Synlig

En ting der er super vigtigt, når det gælder din tilstedeværelse på de sociale medier, så er det at du skal være synlig og tilstede. Svar på de kommentar du får, svar ordentlig på dem. Du skal også huske at give kommentar og respons til de du følger på de sociale medier. Vær social. Det kan ikke siges nok. For at du får noget, skal du også give noget.

Har du et godt råd til at være på de sociale medier? Er der noget særligt, der virker godt for dig, så del det endeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.