7 finurlige ting om kreativitet

7 finurlige ting om kreativitet

7 finurlige ting om kreativitet - Pernille K Pedersen

Jeg fandt en artikel om kreativitet – mere præcist en artikel med 7 finurlige ting om kreativitet. Er der noget jeg kan lide, så er det kreativitet. Der er så mange ting, der bliver til, når det kreative får lov til at sprede dets vinger, så jeg vil gerne dele artiklen og de 7 finurlige ting om kreativitet med dig.

Vi ved mange ting om kreativitiet, da det er noget vi alle har og er. Her kommer 7 finurlige ting om kreativitet du måske ikke kendte, eller som du måske kan nikke genkendende til.

  1. 72% får nye ideer i badet.
  2. Introverte har fat i den lange ende.
  3. Prøv nye ting; det gør dig mere kreativ.
  4. Stol på din intuition.
  5. Traumer er en gemt kilde til kreativitet.
  6. Det er godt for din hjerne at dagdrømme.
  7. Gode ideer bliver for hurtigt afvist.

Da jeg så listen, kunne jeg godt nikke genkendende til nogle af punkterne. Når jeg er i bad, har jeg tid til at tænke, og det gør ofte, at jeg får en ny ide. Når jeg prøver nye ting, og ser tingene fra nye vinkler, så bliver jeg faktisk kreativ. Jeg er glad for at læse; det er godt at dagdrømme. Har vi ikke alle prøvet at få en god ide, og med det samme bliver den slået til jorden og ikke brugt, men det ender med, at det var den bedste ide.

Husk på at kreativitet handler ikke om, hvor god du er til at tegne eller male. Kreativitet er mange ting. Det kan være en kreativ måde at løse et problem på – så længe du ikke er kreativ med dit regnskab, så er alt godt. Du kan læse hele artiklen om de 7 finurlige ting om kreativitet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.