Bloganbefaling 1

Blog anbefaling 1 - BRO BLOG - Pernille K. Pedersen

Der er så mange blogs ude på nettet, nogen er gode, andre knap så meget. En ting de alle har til fælles, de deler det, de har på hjerte. Ligesom jeg gør her på min blog. Jeg vil gerne dele min blog inspiration med dig, så du kan få ny viden og inspiration, du måske kan bruge. Mange af de blogs jeg følger er indenfor emnerne kommunikation, markedsføring og grafisk design, som er de emner, jeg har interesse for. Jeg læser også personlige blogs og kreative blogs. Jeg elsker alt den inspiration, man kan få ved enkelte klik. Her er en blog, jeg kun varmt kan anbefale.

Blog anbefaling – BRO BLOG

BRO BLOG er en blog jeg har læst en del tid nu. Det er en kommunikationsblog. En blog med fagkvinder og mænd skriver om emner indenfor kommunikation. De arbejder med 5 forskellige kategorier: Tekst, team, indflydelse, effektivitet og strategi. De har også en masse gratis e-bøger.

Jeg læser deres blog via deres nyhedsbrev, så får jeg besked, så snart der er nyt, det er en fin måde at gøre det på synes jeg, så får jeg besked med det samme, når der er nyt.

Den viden de deler, kan man tage i brug med det samme, og det synes jeg er guld værd. Jeg vil gerne gøre opmærksom på 3 indlæg, jeg synes, du skal tjekke ud som det første. Ellers er det jo bare at gå i krig på bloggen og finde ud af, hvilke emner der er mest interessant for det du laver.

Gode skriveråd fra forskellige tekstforfattere – et super indlæg, med en masse forskellige vinkler, til at skrive bedre.

Ram din læser endnu bedre – et indlæg om at få dit budskab endnu bedre ud til din læser.

Husk at del din viden – der er mange måder at vidensdele på, og der er masser af godt at få ud af det.

Det er tre indlæg, jeg kan anbefale dig at starte med. Men hele bloggen er fuld af kommunikationsguldkorn, så det er bare at komme ind forbi og kigge.

Har du en god blog, der blogger om kommunikation, du kan anbefale? Så del den endelig i en kommentar, så vi kan dele al den gode viden, der ligger og venter på os alle sammen.

1 thought on “Bloganbefaling 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.