Blogplanlægning og en gave til dig

Blogplanlægning, skema - Pernille K. Pedersen

Det er fredag i dag og jeg er i et vældigt gavehumør. Så jeg kiggede i min værktøjskasse for at se, hvad jeg kunne dele med dig. Det blev mit blogplanlægnings værktøj, jeg vil dele med dig i dag. Jeg har brugt det til at få mere styr på og overblik over min blog og indlæggene. Jeg har også brugt den på tidligere blogs.

Jeg ledte en masse, for at finde inspiration, og finde ud af, hvad jeg synes er vigtigt at planlægge ud fra. Det har fået mig til at lave den blogkalender til blogplanlægning, du ser på billedet. Jeg ville simpelthen til at lave en plan for min blog. En plan for hvad der skulle udkomme og hvornår. Give mig selv nogle mål hver måned. Så ved jeg også, hvad der kommer til at ske, og kan arbejde lidt frem, hvis det er.

Jeg har været rigtig glad for at kunne gøre arbejdet med bloggen lidt mere overskuelig. Så kan jeg se, hvad der skal arbejdes med. I starten brugte jeg den meget slavisk, det er nu lidt mere løst. Men det er rart at lave en plan i slutning af måneden for den næste måned, ikke altid den bliver holdt til punkt og prikke, men grund skelettet er på plads, og det hjælper mig meget i min skrivning.

Hvis du også mangler lidt struktur og planlægning på din blog, har jeg lavet den til en gave, og den er til dig. Du kan finde den lige her, og printe den alt det du vil. Det er min lille planlægningskalendergave bare til dig. Du må endelig skrive til mig, hvis du vil bruge kalenderen og fortælle mig, hvad du synes. om det er noget du kan bruge til noget.

Planlægger du også dit blogarbejde?

2 thoughts on “Blogplanlægning og en gave til dig

    1. Du kan jo altid prøve, nogen gange skal man øve sig lidt, og få det som en vane, før end det virker. Måske kan det bare bruges om et overblik over, hvornår du vil lave indlæg til din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.