Blogregler og skal de overholdes – del 4

Blogregler og skal de overholdes – del 4

Blogregler-skal-de-overholdes-regel-22-28- Pernille K PedersenSå kom vi frem til de sidste 7 regler. Regel 22-28. Lad os sætte i gang. Til aller sidst, kan du læse mine tanker om bogen, og om jeg vil anbefale den.

22. Gæsteindlæg hjælper din SEO
Hvis du skriver et gæsteindlæg på en blog, med god trafik og en stor læserskare vil det hjælpe dig. Det er med til at gøre din blog mere synlig. Det er link building vi snakker om her. Google kan godt lide at der er link til dig og dit indhold. Jeg vil også sige det er en god ting, hvis du kan skrive et gæste indlæg hos andre, for så kan du få dit budskab ud til andre og på den måde udvide dit netværk. Lige som det er godt for dig at skrive gæsteindlæg, er det også fint for dig at få andre til at skrive et indlæg på din blog.

23. Engager dit publikum
Det er altid vigtigt at indvolvere dine læsere, ligesom jeg håber på at indvolvere og engagere dig. Det viser os, at vi har skrevet noget, der enten provokere eller vækker noget andet i læserne, der gør, at de gerne vil skrive en kommentar og måske også dele indholdet. Det gør også at man gerne kommer tilbage, når der kommer nyt. Det tror jeg altid man som blogger har som mål, at give noget til læserne og få noget igen.

24. Alle kan tjene penge på at blogge
Man kan tjene penge på alt, hvis det er det, man har lyst til. Også ved at blogge. Det kan være det ikke er målet, når du starter, men det er et mål der kommer med tiden. Så skal det nok ske med hårdt arbejde. Du skal gøre op med dig selv, om du vil tjene penge på at blogge, eller det er fordi du bare har meget på hjerte, du gerne vil dele med dit netværk og dine læsere.

25. Opbyg en e-mail liste
Det er da en fin ide, hvis det giver mening for dig. Det er igen noget, der kan komme med tiden. For det format min blog har lige nu, giver det ikke nogen mening, at få mine læsere til at skrive sig op til et nyhedsbrev. Det kan være, det kommer på et senere tidspunkt, hvis jeg har eller får et godt tilbud, de ikke skal snydes for. Mange mener, man skal starte fra dag et, at få læserne til at skrive sig op. Rent personligt, som min blog ser ud lige nu, kan jeg ikke se nogen grund til det, men har du noget du gerne vil tilbyde eller sælge med tiden, synes jeg det er en super god ide.

26. Gør dit indhold delevenligt
Det er en god regel og lidt selvfølgeligt. Det skal være nemt at dele dit indlæg. Det var det første indlæg jeg skrev her på bloggen faktisk ikke, og jeg blev gjort opmærksom på det. Grunden var lige til, jeg ville bare igang, og så måtte det komme. Jeg fandt et plug-in der gjorde, du nu kan dele mine indlæg over det hele. Hvilket jeg håber, du har lyst til.

27. Vær ikke for sælgende
Sælger du noget vis din blog, så skal du ikke gøre det for voldsomt. Hvis det er en taktik, der virker for dig, så skub du dit budskab ud. Her synes jeg, man skal gøre som man synes, du vil jo kunne se på dine tal, om dine læser læser med eller om de stille og rolig forsvinder. Forsvinder de, kan det jo være din taktik skal leves om.

28. Kend alle reglerne inden du begynder
Sikke noget våd, hvem siger det er regler der skal følges. Jeg synes, du skal blogge til lyden af din egen musik. Vær dig selv, del og fortæl om det, der har interesse for dig. Del som du lyster og hvor du synes det er bedst. Den eneste regel, jeg mener er vigtigst at huske er regel 18 – stjæl ikke. Del dine egne ord, billeder og tanker. Skal man kende til alt, kan det være svært at komme i gang. Nogle af regelerne er i min verden lige til, og noget vi alle bør gøre. Men det er det måske ikke for dig. Kom i gang med at blogge og del din interesse, viden og holdninger med verden. Vi venter bare på dem, måske vi kan bruge det. Jeg håber i hvert fald, du kan bruge det jeg deler.

Hvad synes du om de 28 blogregler og skal de overholdes?
Har du en blogregel, du gerne vil dele?

Hvad synes jeg egentlig om bogen?
Det va jo helt tilfældigt jeg tig den, så den handlede om at blogge. Det er et emne der interessere mig, så tænkte jeg ville læse i bogen, og se om den kunne byde på noget nyt. Den var opbygget dejlig overskueligt, og med blogger og ekspert udtalelser. Om jeg synes, du skal styrte ud  og købe bogen, det vil jeg nu ikke mene. Lån den på biblioteket og få et nemt læs, og få lidt inspiration til din blog.

Jeg håber, du har synes om, at jeg delte reglerne med dig og mine holdninger. Det har i hvert fald været spændende at dele og komme med mine holdninger.

Læs regel 1-7 lige her.
Læs regel 8-14 lige her.
Læs regel 15-21 lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.