Blogserie eller ej

Blogserie eller ej

Blogserie eller ej? Pernille K Pedersen

Du er ved at skrive om dit yndlingsemne. Du skriver og skriver og skriver, det er ene guldkorn du deler. Det bliver måske ikke så langt, men det gør ikke noget. For det er informationer, som læseren har brug for. Men er det den rigtig vej at gå?

Et langt indlæg eller en blogserie

Du vil gerne dele det hele på en gang, det bliver lidt langt, men det gør ikke noget, eller gør det? Ikke for dig, for du er nørden med alle informationerne, der skal deles, og de skal helst deles alle sammen på en gang, så har læseren det hele på en gang.

Det kan dog godt blive lidt uoverskueligt for læseren. Bliver man mødt med en wall of text, så går man død i det, også selv om det er information der er vigtig og noget læseren virkelig har brug for. Læseren får det simpelthen ikke læst. Det gør dit store arbejde lidt nytteløst, og det er ikke meningen.Hvordan kan du løse det problem, så både du får noget ud af det og læseren får en masse nyttig information ud af det?

Blogserie

I stedet for et laaangt indlæg, så del indlægget op og lav en blogserie. Det gør at du har materiale til flere indlæg, du kan fortælle om din nye blogserie, du kan også fortælle i indlægget, om hvad der kommer i næste indlæg.

Det gør det hele mere overskueligt for læseren. Det gør også at de kommer igen, så de får alle informationerne med om emnet. Du får mere materiale at dele med dit netværk. Og du fastholder dine læsere, da de som skrevet kommer igen.

Jeg vil altid anbefale at hvis dit blogindlæg bliver for langt, så del det op. Det gør det meget lettere for læseren at læse og huske informationerne. Og du får de besøgende til at komme igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.