Boganmeldelse – Blog dig til synlighed og salg

Boganmeldelse – Blog dig til synlighed og salg

Boganmeldelse - Blog dig til synlighed og salg - Pernille K Pedersen

Jeg har læst Louise Lamberths bog, Blog dig til synlighed og salg, og jeg tænkte, at jeg ville dele mine tanker om den her på bloggen, så du kan få en fornemmelse af bogen og om det er en, du skal læse. Emnet for bogen er det at blogge og hvad man som virksomhed kan få ud af det.

Jeg blev trukket ind af overskriften og tænkte, at jeg kunne få lidt nye indgangsvinkler til det at blogge, lære lidt nyt og bare i bund og grund blive inspireret.

Jeg vil starte med at sige, at bogen er henvendt til dem, der ikke har blogget før og skal i gang med at blogge for deres virksomhed og/eller brand. Det er dem, der vil få mest ud af bogen.

Hun fortæller om, hvorfor man skal komme i gang med at blogge og at det kun kan gå for langsomt. Hun fortæller i bogen, hvad man får ud af det og hvordan man kommer igang. Her er jeg fuldstændig enig med Louise: Man skal blogge og dele sin viden. Find tiden til det. I bogen kommer hun med forskellige måder at finde inspiration til emner. Det er vigtigt at du fortæller din historie, Louise kalder det storytelling, men kært barn har mange navne; du vil også møde det som content marketing.

Til slut i bogen er der et appendiks, hvor der er guides om søgeord og SEO. Det er guides alle kan bruge, for det er vigtige emner, når du skal i gang med at blogge. Jeg har fået øjnene op for nogle nye teorier og måder at fortælle på, men som sådan fik jeg ikke meget viden, jeg ikke havde i forvejen. Er du ny ud i verden af at blogge, så tror jeg, du vil få rigtig meget ud af den:  Blog dig til synlighed og salg.

2 thoughts on “Boganmeldelse – Blog dig til synlighed og salg

    1. Det er en rigtig god bog, du har skrevet – anbefaler altid gerne gode bøger, jeg mener andre kan få noget ud af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.