Vent ikke med at dele det du har

Vent ikke med at dele det du har

Vent ikke med at dele det du har - Pernille K PedersenRigtig mange vil gerne i gang med at blogge, men holder sig tilbage, fordi de ikke har noget klart endnu. Jeg vil gerne fortælle dig, hvorfor du ikke skal vente med at dele det du har, og hvorfor du skal ikke holde dig tilbage.

Hvorfor er du ikke kommet i gang endnu?

Mange holder sig tilbage, fordi de gerne vil starte deres blog med 10 indlæg til at starte med, så der er noget på bloggen, inden de deler den. De vil have det hele til at være perfekt. Det er der heller ikke som sådan noget galt i, men det holder dig, og det du har på hjerte, tilbage. Du skal komme i gang med at dele din viden, for det kommer vi alle længst med. Jeg har tidligere skrevet om, hvorfor du bør blogge. Jeg er sikker på, du godt ved, hvorfor du bør blogge, men du mener bare ikke du har nok til at gå i gang med din egen blog.

Hold dig ikke tilbage

Du holder sig selv tilbage på den måde, og derfor er det vigtigt, når du har et blogindlæg klar, så skal du dele det. Helst på dit eget domæne. Du udvikler din skrivestil hele tiden; derfor er det også ærgerligt at du har 10 indlæg udgivet, der mere eller mindre ligner hinanden, hvor man ikke ser en udvikling i din skrivestil eller din viden, for det er lige præcis dét, der sker, når du skriver et blogindlæg og udgiver det; så får du feedback fra læserne, og så skriver du et nyt, hvor din nye viden er med. Du kan også indarbejde den feedback, du har fået, til at udvikle din blog endnu mere.

Intet er 100% klart

Det er også ok at gå tilbage til gamle indlæg og forny dem, hvis du får ny viden. Den måde, din blog ser ud på, ændrer sig også, efterhånden som du ændrer dig. Du kan bare se på min blog: Den har også udviklet sig en del, siden jeg startede med at blogge. Jeg har fået sat mere fokus på, hvad jeg skriver om, så jeg ikke skriver i både øst og vest. Det er en udvikling, der sker hele tiden.

Del hvad du har på hjerte

Har du et blogindlæg klart, så del det. Verden vil gerne høre, hvad du har på hjerte. Vi vil gerne læse, hvad du har at dele. Intet er sat i sten, så du må gerne ændre din vinkel eller emne senere hen. At du vælger én vej at gå, gør ikke, at du ikke kan gå ned ad en sidevej senere hen, hvis det er mere spændende og relevant for dig. Del hvad du har på hjerte! Vent ikke med at dele det du har!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.