E-bøgerne der aldrig bliver læst

E-bøgerne der aldrig bliver læst - Pernille K. Pedersen

En klassisk gave, hvis man skriver sig op til et nyhedsbrev, er at få en e-bog fuld af nyttig viden. Men her hos mig ender de som e-bøgerne der aldrig bliver læst. Jeg tænker altid, ej det lyder spændende, det vil jeg gerne vide noget mere om, lad mig tilmelde mig nyhedsbrevet og læse e-bogen og blive klogere. Jeg henter altid e-bøgerne med ene gode intentioner, og jeg gemmer dem på google drive, så jeg altid kan komme til dem, uanset hvor jeg er, hvis jeg lige mangler noget at læse. Pudsigt nok, mangler jeg sjældent lige noget at læse, og jeg kan se den ene e-bog, har jeg fået som fysisk bog, og det er den jeg har læst.

Jeg har lige været inde i den mappe, jeg så fint har kaldet E-bøger og talt til 50 e-bøger. Jeg har højest skimmet dem. Fik læst titlerne igen, og kan se det er god viden at have, jeg får dem simpelthen bare ikke læst.

Her kan du se 5 tilfældige titler:

1. Sådan når du dine mål uden at smadre dit liv
2. Iværksættermanual
3. Seo-ebook
4. 3 tricks der sætter turbo på din business
5. Twitter for virksomheder

Det er fem fine titler, nogen er lidt mere sigende end andre og mere fængende. Men alle fem er e-bøger med info jeg kan bruge, eller har kunnet bruge på et tidspunkt. Jeg ved at forfatterne har gjort sig umage med at skrive noget deres læsere har brug for. Jeg tror desværre ikke, jeg er den eneste, der gemmer alle de mange fine og gode e-bøger, med gode intentioner om at få dem læst, men at de bare bliver gemt i en mappe, et eller andet sted på computeren, der så kommer til at samle lidt støv, det synes jeg er super ærgerligt. For det var jo ikke meningen med dem.

Hvad vil jeg hellere have som nyhedsbrevsgave?

En ting jeg hellere så som en gave, når man tilmelder sig et nyhedsbrev, er et værktøj af en eller anden art, der var lidt mere fysisk, som andre som mig, ville få brugt. Man kan selvfølgelig også bare printe de mange e-bøger, så er der i hvert fald større chance for at jeg personligt får dem læst, men jeg er hende, der altid mangler blæk i min printer, så jeg ved, jeg ikke får dem printet.

Jeg kan også godt lide, hvor man får et e-mail kursus, hvor de sender x antal mails ud, som er et emne i relation til hjemmesiden, hvor jeg kan læse mailen og gemme den, hvis det er eller bare slette mailen, når jeg har læst den. Det er jeg meget bedre til.

Hvad gør du?
Har du en e-bog som gave, når man tilmelder sig dit nyhedsbrev, eller er dit nyhedsbrev bare glæden i sig selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.