Facebook No Go

Facebook No Go

Facebook no go - Pernille K PedersenDu er på facebook, og det går derudad; du poster og der sker noget hele tiden, men du får ikke den respons du ønsker. Så kan det være, at du laver 5 simple facebook no go’s. Jeg vil i dette indlæg gennemgå dem, så du kan få rystet posen og få en masse respons på din facebookside.

Dine følgere ved ikke, hvem de taler med

Mennesker er sociale – det gør, at mennesker kan lide mennesker. Det er vigtigt, at vi finder værdi i en relation. På facebook kan du opbygge en stærk relation til dine følgere. Derfor er det vigtigt at vise, hvem du er. Det betyder ikke, at du skal fortælle alt, hvad du laver personligt, men det er vigtigt, at man kan mærke, der er en person bag, og at det ikke bare er en virksomhed, der vil sælge. Derfor er det vigtigt at du skaber relationer med dine følgere. Det gør at de kommer tilbage.

Dit fokus er kun på din virksomhed

At du kun har fokus på din egen virksomhed, er ikke noget der er med til at skabe relationer som i punktet ovenover. Hvis din facebookside er ren “sælg sælg sælg”, virker det bare ikke i længden. Der skal også være noget andet, ellers kommer dine følgere ikke tilbage, da det ikke skaber nogen værdi for dem.

Du fortæller ikke, hvad dine følgere skal gøre

Det er vigtigt, at du aktiverer dine følgere. Du skal fortælle dem, hvad de skal gøre. Det er med til at gøre dig selv mere synlig på facebook. Det er ikke til at komme udenom, da det på facebook gælder om at være synlig, ellers bliver du glemt. Derfor skal du fortælle dem, hvad de skal gøre, så det giver mening for dem, når de er på din facebookside.

Du forventer for meget

Når dine følgere er på facebook, bruger de noget af deres værdifulde tid. Det gør du også selv, så hvis du stiller en opgave, der kræver for meget, så springer de fra. De fravælger det, da det tager for meget af deres tid. Derfor skal du nogen gange sætte dine forventninger lidt ned, så alle kan være med. Som vi har gennemgået, er det vigtigt at du skaber dialog. Derfor er det vigtigt, at du finder en gylden middelvej, hvor alle kan være med.

Hold tilbage på konkurrencerne

Der er rigtig mange konkurrenceryttere på facebook, som deltager i dine konkurrencer udelukkende for at vinde, men som ellers ikke har interesse i dig og din virksomhed. De giver kun tomme følgere til din side, de giver ikke dig værdi og du kommer til at bruge tid på at give værdi til dem; en værdi de slet ikke er interesseret i. Det betyder ikke, at du skal holde op med at lave konkurrencer, men at du ikke skal lave dem hele tiden, og med omtanke.

Facebook go

Så kom vi igennem 5 ting som er facebook no go, men der er også mange forskellige facebook go’s og det er bare at prøve af og lave indhold til dine følgere, der giver værdi til dem, så giver de også værdi tilbage til dig.

Har du et indlæg på din facebookside, der har givet god respons fra dine følgere, så del det gerne i en kommentar, så vi kan dele inspiration med hinanden og hjælpe med at skabe en endnu bedre tilstedeværelse på facebook for os alle sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.