Forårsrengøring på din blog

Forårsrengøring på din blog

Forårsrengøring på din blog 2017 - Pernille K Pedersen

Foråret er kommet, og solen er fremme på en dejlig blå himmel. Man kan nu rigtigt se, at vinduerne skal pudses. Det er også vigtigt at lave lidt forårsrengøring i din digitale verden. I dag er der fokus på din blog. Jeg vil i indlægget dele 4 tips til, hvordan du kan komme i gang med forårsrengøringen på din blog.

1. Få styr på dine menuer og kategorier

Det er nu, du skal rydde op i dine menuer og kategorier. Dit fokus har måske ændret sig, siden du satte dine menuer og kategorier op, så de passer måske ikke helt med dit indhold længere. Jeg fik styr på mine kategorier sidste år, og nøj, der var mange gamle indlæg, der skulle have en ny kategori. Det tager tid, jeg ved det, men det er så rart, når det er gjort, så dine kategorier passer til dét, du skriver om på din blog. Du skal også huske dine menuer; giver de mening, skal alle siderne være der, er de i den rigtige rækkefølge?

2. Navigation

Har du styr på din navigation rundt på din side? Trænger den til at blive ryddet op i? Så er det nu du skal tage fat i den! Kan det hele gøres lidt mere simpelt, så dine læsere har lettere ved at finde rundt på din blog?

3. Gå gamle indlæg igennem

Gå dine gamle indlæg igennem, og giv dem lidt ny kærlighed. Det gælder ikke kun om at rette diverse fejl. Måske har du fået ny viden om et område, som du kan tilføje. Så er der også mulighed for at du kan dele indlægget igen, da det giver mening for dine læsere. Jeg ved det er hårdt at gå de gamle indlæg igennem. Det er noget, jeg også selv halter med. Det er på min liste over forårsrengøring på min blog.

4. Din *Om mig* side

Skal din om mig side opdateres? Er det ved at være længe siden, du skrev den? Måske er det på tide, at du får opdateret billedet af dig selv. Det gjorde jeg selv for ikke alt for længe siden. Det er rart, når det er opdateret og du kan kende dig selv i både tekst og billede. Det er måske ikke kun din om mig side, der trænger til en opdatering, men også nogle af dine andre undersider. Kig dem igennem og få dem opdateret, så de passer til dig og den du er lige nu.

Det var lidt tips fra mig om, hvordan du kan gribe forårsrengøringen af din blog an. Det kan godt virke lidt uoverskueligt, men husk, at du ikke behøver at gøre det hele på en gang. Tag det i bidder, og til sidst er din blog fin og forårsrengjort, og det er super fedt, og kan give dig nyt overskud til din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.