Former for blogindlæg

Former for blogindlæg

Former for blogindlæg - Pernille K Pedersen

Blogindlæg er ikke bare blogindlæg, der er lidt mere i det. Der er 4 forskellige former for indlæg du kan skrive, når du skal skrive dine blogindlæg. Dem vil jeg gerne fortælle dig kort om, så du ved, hvilke former for blogindlæg du kan skrive og hvad de kan gøre for dig.

Nu og her indlæg

Her og nu indlæg er blogindlæg, der handler om noget der sker nu, noget der er aktuelt i øjeblikket. Det kan være noget der handler om en debat der er i samfundet, store sportsbegivender. Noget der kun er gældende i øjeblikket. Denne form for indlæg, skal kun bruges, hvis det er relevant i for hold til din virksomhed eller brand.

Gå igen indlæg

Det er indlæg der kan gå igen år efter år. Sæson efter sæson. Noget der følger de forskellige højtider og sæsoner. Det er ens fra år til år, som fødselsdage og mærkedage. Det kan være sin strikkeopskrift på en varm sweater, du kan vise igen til næste efterår, hvor det begynder at blive koldt. Din opskrift på en lækker Valentinskage, den kan også vises igen til næste år. Det er gå igen indlæg. Du kan år efter år genbruge indlæg og dele dem på dine sociale medier, med få eller ingen tilføjelser. De er gode til at trække trafik til din hjemmeside.

Evergreens

Evergreens indlæg er blogindlæg, der ikke mister deres aktuellitet. Det betyder dog ikke, at det ikke er blogindlæg, der ikke kan og skal redigeres med tiden. Evergreens indlæg kan deles igen og igen, for de vil hele tiden have relevans for dine læsere. Dog skal man ikke kun genbruge, du skal også skrive nye indlæg.

Newsjacking

Newsjacking er når du “stjæler” en nyhed og bruger den til din fordel. Vil man gerne gøre brug af newsjacking, skal man være på dubberne, det er ikke noget der kan vente, det skal skrives og deles med det samme, ellers mister det sin mening. Her er det muligt at lave en sjov gimmick, der kan give dig opmærksomhed i øjeblikket.

Det er fire forskellige former for blogindlæg, du kommer til at skrive. Ser man på mine blogindlæg, vil de fleste gå ind under Evergreens. Der er ingen regler for, hvilke former for blogindlæg, der er mest rigtige at bruge. Dog skal Newsjacking indlæg bruges med omtanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.