Geometriske former

Geometriske former

Geometriske former - Pernille K. Pedersen

Der er rigtig mange forskellige designtrends; trends du ikke kan undgå. Jeg følger selv blogs for at blive inspireret, og jeg vil gerne give det videre. En af de helt store trends i 2016 er, som du nok har gættet, geometriske former. Man kan få så mange forskellige udtryk med det, og det er en rigtig fin måde at lave baggrunde på, som jeg selv har gjort i indlægbilledet. Jeg vil gerne dele lidt forskellige geometriske former, så du kan få lidt inspiration, hvordan du kan bruge det i dit design.

Geometriske former

Geometriske former 1 - Pernille K PedersenHer kan du se, hvordan de geometriske former er blevet brugt som baggrund. De blå farver gør, at baggrunden virker kold. Ved at ændre farverne til gul/orange vil det pludselig vise noget helt andet.

Denne blå baggrund er designet af Vivek Venkatraman. Tjek hendes arbejde ud; hun er super inspirerende.

Denne form for geometrisk form bliver kaldt for low-poly effekt. Der findes supermange tutorials på nettet, hvor du kan lære at lege med det.

Geometriske former 2 - Pernille K PedersenEt sted hvor geometriske former er med til at give blikfang, er på emballage. Her kan du se chokoladeemballage, hvor de har brugt trekanten og dannet en super gremotrisk form.

Det er engelske Bag of Bees, som står bag designet. Jeg synes, det er så fedt, hvilket blikfang en simpel trekant kan lave.

Geometriske former 3 - Pernille K PedersenFarver og former kan bare gøre noget helt specielt, og jeg synes det er super fedt. Der er lige en til, jeg gerne vil vise dig. Det er Jungly lavet af MUTI.

Den måde, som farver og former er sat sammen på til at skabe noget helt nyt og anderledes; jeg er fan. Jeg er virkelig fan af de geometriske former og det, de kan.

Inspiration

Jeg kunne vise mange flere eksempler, for der findes så meget fed inspiration derude. Jeg har valgt tre forskellige geometriske former for at vise, hvor meget forskelligt man kan udtrykke med noget så simpelt som former. Billedet med titlen i toppen er fra et postkort jeg tidligere har solgt og selv designet. Jeg kan godt lide det simple, som sammen er med til  at skabe noget helt andet.

Har du lavet noget med geometriske former, så del endelig et link med det i en kommentar; så kan vi sammen samle en masse inspiration. Jeg elsker at få ny inspiration.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.