Glædelig fødselsdag og gaver til dig

Glædelig fødselsdag og gaver til dig - Pernille K Pedersen

I dag er det min fødselsdag, det vil jeg gerne fejre med dig. Selvom der skal mange lys i kagen, synes jeg stadig at fødselsdage er lige magiske, som da jeg var barn. Selvom det ikke er helt det samme, nu man selv skal stå for alt det praktiske. Jeg fejrede min fødselsdag i går, med min side af familien, det var hyggeligt som altid. I næste weekend fejre vi den med svigerfamilien. I dag står den på en tur ind og høre klassisk musik og ud og spise bagefter. Glæder mig en fødselsdag, fuld af hygge og rar.

Jeg vil gerne dele lidt glæde og rar med dig på min fødselsdag – så jeg har fundet en lille gave frem til dig.

Jeg har tidligere været selvstændig grafiker, og i den forbindelse lavede jeg nogle forskellige gratis prints, som kunder og andre interesserede kunne hente og printe helt gratis. Dem vil jeg gerne dele med dig. For de trænger til kærlighed og skal ikke bare gemmes væk. Du kan finde dem alle sammen lige her.

Der er både nogen prints, der kan farvelægges, nogen der kan klippes ud, og andre der bare skal printes og hænges op, så de pynter så fint. Du må printe og bruge alt det du vil, du må bare ikke sælge dem videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.