Grafisk Design Gaveguide

grafisk-design-gaveguide

December er allerede godt i gang og vi er ved at finde ud af, hvad vi skal give vores kære i gave – i hvert fald de fleste af os. Jeg har lavet en gaveguide til folk, der er vilde med grafisk design – den kan bruges hele året rundt, og jeg ved, at du, med en af gaveidéerne, vil glæde en, der er vild med grafisk design.

Adobe puder

Enhver, der arbejder med grafisk design, ved, hvad Adobe er og vil uden tvivl blive glad for en af disse fine puder. Hvis du ved, hvilket program de bruger mest, kan du købe puden, der netop passer til dem.

Adobe puder - Grafisk Design gaveguide - Pernille K Pedersen

Du kan finde de fine Adobe puder lige her.

CMYK spillekort

Hvem kan ikke altid bruge et fint spil kort? Det er en gave I kan hygge med med det samme, og så er det bare et superfint spil kort, som enhver, der arbejder med grafisk design, vil blive glad for.

CMYK spillekort - grafisk design gaveguide - Pernille K Pedersen

Du kan finde det fine sæt CMYK spillekort lige her.

Typografi Scrabble

Typografi og spil samlet i en pakke, så bliver det ikke bedre. Det her fine spil Typografi Scrabble vil uden tvivl bringe glæde hos din modtager.

Typografi Scrabble - Grafisk Design gaveguide - Pernille K Pedersen

Du kan købe det fine Typografi Scrabble lige her.

Helvetica Forever

Enhver designer kender den meget fine og brugte font, Helvetica. En bog om den fine font vil skabe glæde og pynte på enhver grafisk design-interesserets boghylde, det er helt sikkert.

Helvetica Forever - grafisk design gaveguide - Pernille K Pedersen

Du kan finde den lækre Helvetica Forever bog lige her.

Pantone Kopper

Alle der arbejder med eller interesserer sig for grafisk design kender til Pantone – det er farveuniverset over dem alle. De har lavet rigtig mange forskellige ting til hjemmet i de mange fine Pantone Farver. Jeg fandt de her fine kopper – måske kan du finde noget helt andet i Pantone universet. Det vil uden tvivl bringe glæde.Pantone kopper - grafisk design gaveguide - Pernille K PedersenDu kan finde de fine Pantone kopper lige her.

Comic Sans t-shirt

Fonten alle elsker at hade – Comic Sans. Jeg fandt denne shop med den fineste t-shirt – der var også andre mange fine ting. T-shirten vil passe til enhver grafisk designer i din verden – den vil bringe mange smil med sig.

Tomic Sans t-shirt - grafisk design gaveguide - Pernille K Pedersen

Du kan finde t-shirten lige her.

 

Jeg håber, du har kunnet finde inspiration i min Grafisk Design Gaveguide og kan finde en gave til en grafisk designer i dit liv, eller måske noget du selv kan ønske dig til jul.

 

1 thought on “Grafisk Design Gaveguide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.