Gretchen Rubin

Inspiration Gretchen Rubin - Pernille K Pedersen

Jeg vil gerne dele lidt inspiration med dig, især al den inspiration jeg finder i det arbejde Gretchen Rubin deler med verden. Især hendes bøger og podcast er noget af det, jeg sætter allermest pris på, og den glæde vil jeg gerne dele med dig.

Gretchen Rubin

Gretchen Rubin er en amerikansk forfatter, blogger og taler. Jeg stødte først på hende, da jeg købte hendes bog “The Happiness Project” – En bog hvor hun skriver om, hvordan hun vil have mere glæde/lykke ind i hendes liv. Det er en bog, der virkelig inspirere og gav mig en følelse af glæde.

Hendes tre bøger omhandler alle det at finde lykke og glæde i ens hverdag, hvordan man får gode vaner. Mangler du inspiration til de emner, kan jeg kun varmt anbefale hendes bøger. Jeg købte “The Happiness Project” som lydbog, og hun læste den selv op, det giver bare noget helt særligt, når det er forfatteren selv, der læser deres bog op. Det giver bogen en ekstra dimension, der ikke er til at forklare.

Vil du gerne have mere personlige oplysninger om hende, kan du læse dem her. Der er ingen grund til at jeg remser dem op, det er hendes bøger og hendes budskab jeg gerne vil dele med dig.

Podcast

Gretchen Rubin har en ugentlig podcast sammen med sin søster Elizabeth Craft. Podcasten hedder “Happier with Gretchen Rubin” hvor de hver uge tager nye emner op omkring det at være gladere og blive gladere i ens hverdag. Det er en podcasst som giver et boost af glæde og inspiration hver uge, jeg kan varmt anbefale den.

Hver uge på hendes facebookside, laver Gretchen Rubin live events, hvor hun snakker om emnet i ugens podcast episode og svare på spørgsmål. De er fulde af smil og glæde, se med en enkelt gang og bliv inspireret af en kvinde, der virkelig brænder for at inspirere og dele lykken.

Personlighedstest

I hendes arbejde med hendes bøger, har hun udviklet en personlighedstest, som hun kalder “The Habits Quiz – The Four Tendencies” – hvor man kan se, hvilken personlighed man har og hvordan man har det med vaner. Jeg har selv taget quizen og blev overrasket over, hvilken tendens jeg havde. Tag quizen og bliv klogere på dig selv.

Jeg vil helt klart anbefale dig at tjekke Gretchen Rubin ud, hvis du mangler inspiration til at blive en gladere dig. Hun inspirere mig hver uge på hendes podcast og det er jeg sikker på, hun også vil gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.