Har du styr på juraen

Har du styr på juraen

Har du styr på juraen? Pernille K. PedersenHar du en webshop, eller overvejer du at starte en webshop, så skal du huske at have styr på juraen. Der er lovgivning, der skal overholdes, når du har en webshop, ellers kan det give ballade, og det har man sjældent råd til i opstarten. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig lidt på vej, så du får styr på juraen overholder alle reglerne. Her nedenunder deler jeg 10 e-handelsbud med links til vigtig viden.

Når du skal have styr på juraen, kan det godt virke lidt uoverskueligt; der er nemlig mange ting, man skal have styr på, når man åbner en webshop. Jeg vil gerne hjælpe dig med, at det hele bliver lidt mere overskueligt. Læs de 10 e-handelsbud og bliv meget klogere.

De 10 e-handelsbud:

Oplysninger skal være lette at finde (adresse, kontakt, handelsbetingelser osv.)

Der skal være info om varerne

Du skal have et godt ordreflow (fra valg af vare til køb)

Du skal huske at have salgs- og leveringsbetingelser

Du skal huske reklamationsfrist og ansvarsfraskrivelse

Kunden skal have fortrydelsesret

Husk god kommunikation og service (god service gør, at kunderne kommer tilbage)

Husk persondata og cookie-lovgivningen

Husk reglerne for nyhedsbreve og spam

Vær opmærksom på mærkningsordninger

 

Det er vigtigt at du overholder markedsføringsloven. Der er stor fokus på den, og det ville være så ærgerligt at komme i uføre, fordi du ikke har sat dig ind i reglerne. En vigtig ting du skal huske er DK og EU klage mails; det er en adresse, der skal sættes ind i dine handelsbetingelser, hvor kunderne kan skrive til og klage.

Jeg håber, du kan bruge de 10 e-handelsbud og de mange links. Det kan godt virke lidt uoverskueligt, men det er det ikke, når du først kommer i gang. Det er ting, du skal have styr på én gang, og så bør du være kørende.

Har du andre gode e-handelsråd, så del dem endelig i en kommentar, så vi kan hjælpe hinanden endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.