Hvad kan du forvente at læse her

Hvad kan du forvente at læse her?
Det her bliver en blog, hvor jeg vil dele emner, der interessere mig og jeg har noget at fortælle om.

Lige nu er jeg ved at finde ud af, hvordan siden skal se ud, og hvad der skal være på den af informationer, der kunne være interessante for dig. Det er sjovest, hvis vi begge to får noget ud af det.

Ja hvad kan du egentlig forvente at læse her på siden? Du kan forvente at læse om ting, især indenfor kommunikation, der interessere mig. Det kan også være noget jeg gerne vil dele, tips & tricks jeg tænker du kunne have brug for. Jeg er nemlig af den holdning, at har man viden skal man dele den, og det er det jeg vil gøre her på siden. Jeg vil også dele tanker og holdning om ting nu og her.

Jeg kan kun sige velkommen til min online legeplads, jeg håber, at du vil lege med, skrive en kommentar eller tage fat i mig, hvis der er noget, du gerne vil dele med mig.

Glæder mig til at komme i gang, men lige nu roder jeg med det tekniske. Det er første gang, jeg kaster mig sådan rigtigt ud i wordpress, så det er lidt udfordrende, det indrømmer jeg gerne. Men det er jo altid godt at lære nye tricks.

Glæder mig til at dele en masse med dig og rigtig komme i gang.

 

Pernille Kjær Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.