Hvorfor du bør blogge?

Hvorfor du bør blogge?

Hvorfor du bør blogge - Pernille K Pedersen

Du har hørt mange gør det? De blogger om deres viden på deres hjemmesider. Er det også noget du bør gøre? JA. Du bør blogge, og i det her indlæg vil jeg fortælle dig, hvorfor og hvad du får ud af at blogge og dele din viden. Jeg vil dele 3 grunde med dig, om hvorfor du bør blogge.

Du deler din viden

Ja det er vigtigt at du deler din viden, for dine kunder vil gerne høre, hvad du har at sige. Du skal ikke være bange for at dine konkurrenter, får indsigt i din viden, for det er din viden, fra din vinkel. Ligesom deres viden er fra deres vinkel. Når du deler din viden, virker du mere åben og imødekommende.

Du viser, hvem du er

Den ligner lidt den første grund. De hænger også sammen. Her viser du, hvem du er ved at fortælle og dele din viden fra din vinkel. Det er det der gør din blog helt unik, at det er dig. Derfor er det vigtigt at vise hvem du er gennem dine ord og billeder. Det kan godt virke lidt uoverskueligt, men når du kommer i gang, er det ikke så slemt. Jo mere man skrive, jo bedre bliver man.

Gør dig mere synlig

Det du skriver på din blog, kan du dele på de sociale medier, altså dele med dine kunder og mulige kunder. De kan like det, kommentere på det, stille spørgsmål og dele dit indhold, så det kommer ud til endnu flere. Det gør dig også mere synlig på google, hvis nogen søger efter lige præcis det, du skriver om.

Det er tre gode grunde til at du bør blogge. Har du svært ved at skrive fængende tekster, så kan du altid få hjælp til det ude fra. Det er vigtigt at du kommer igang med at dele din viden, helst før din konkurrent. Så du bliver mere synlig, og tilsidst bliver ekspert på området, og det er dig man kommer til, få at få viden. Der er også noget at skrive om inden for din branche, det er jeg helt sikker på.

Ekstra tips og tricks til din blog

Find ud af hvor ofte, du vil lave nye indlæg og lav en plan. En blogplan – det gør det hele lidt mere overskueligt, og du kan få lavet noget struktur i det. Det gør det også lettere at planlægge blogarbejdet ud i fremtiden. Hvis der er nogle højtider i din branche, du skal tage højde for. Kom i gang med at dele din viden, vi venter alle sammen på den.

One thought on “Hvorfor du bør blogge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.