Hvorfor har jeg startet en podcast

Hvorfor har jeg startet en podcast - Pernille K Pedersen

Jeg har startet en podcast sammen med min kæreste, den er lidt over en måned gammel, så den er stadig helt ny og fin. I dag udkommer vores 7. afsnit. Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor vi har startet en podcast sammen og hvad den handler om. Det vil jeg også gerne dele med dig.

Vi har i et godt stykke tid snakket om at lave en podcast, eller jeg har er nok det mest rigtige at sige. Jeg er vild med podcasts, og lytter til en del, jeg har delt et par stykker i et tidligere indlæg, dem kan du læse om her. Jeg vil selvfølgelig også gerne anbefale min egen, men det er en hel anden genre end dem, jeg selv lytter til.

Podcastsnakken blev startet, da vi manglede et fælles projekt, noget vi lavede sammen og som var noget vi havde sammen. Vi ville snakke om noget, der var interessant for os begge to. Vi valgte at kaste os over vores parforhold, og vi har navngivet vores podcast LORTEPARFORHOLD. Vi har valgt at snakke om emner, der er til at relatere til i hverdagen. Så et afsnit handlede om opvasken, en anden om den musik vi lytter til. Hver podcast er en 20-30 minutter langt. Vi snakker om et emne af gangen, om noget vi føler de fleste i et parforhold kan forholde sig til, det er helt nede på jorden og bare os der snakker ud fra ugens emne.

Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor vi har valgt at lave så personlig en podcast, og mit svar er altid. En personlig podcast er lidt mere hyggelig og noget man kan forholde sig til. Det kan være med til at sætte nogle tanker i gang hos dem der lytter, eller de kan bare lade sig underholde i den lille halve time vi snakker. Det at man kan forholde sig til det, måske lidt se dig selv i os, det er det, der gør hele forskellen for mig, og gør det meget hyggeligere at lave. Vi har et projekt sammen nu, noget kun vi laver, det gør bare noget særligt.

Jeg håber, du har lyst til at lytte med, du kan finde os på Soundcloud og på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.