Instagram inspiration

Instagram inspiration - Pernille K. Pedersen

Instagram er fuld af inspiration, hold nu op. Det er vildt, hvad folk de kan og hvad de deler. Det er en inspirationskilde uden lige og jeg gør selv brug af det i stor stil. Ved at tage telefonen i hånden, kan man med få klik have alverdens inspiration lige ved ens fingerspidser. Jeg følger selv hele 1013 (lige nu) og det er nogengange helt overvældende, hvor meget inspiration jeg får hver dag. Jeg vil gerne dele 3 jeg følger på instagram, jeg synes, du bør følge.

Instagram inspiration – Husk Mit Navn

Instagram inspiration - Husk Mit Navn - Pernille K. PedersenEn du bør følge for at få masser af inspiration på instagram er kunstneren Husk Mit Navn. En kunstner der laver en masse fedt med papir. Han har en helt særegen streg, som er så unik. Han deler noget hver dag, og den kreativitet han deler, er helt fantastisk. Han har en god ironisk tilgang til de ting han deler og jeg synes det er lige fantastisk hver gang, det er jeg sikker på, du også vil synes. Du finder Husk Mit Navn på instagram lige her.

Instagram inspiration – Type Gang

Instagram inspiration - Type Gang - Pernille K. Pedersen

Er du interesset i typografi, så skal du følge Type Gang, hold nu op det er så fedt, det de deler. Der er både videoer og billeder. Hold nu op en font kan fortælle meget i sig selv. Den kan være kunst i selv, og det synes jeg er så fedt. En font kan udtrykke så meget og det er de virkelig gode til at vise. Så mangler du font/skrifttype inspiration, så skal du helt klar følge Type Gang. Du finder deres instagram lige her.

Instagram inspiration – Pernille Ørum

Instagram inspiration - Pernille Ørum - Pernille K. PedersenPernille Ørum er en dansk illustrator, der laver karakter design. Hun har den vildeste streg, og det er så gennemført det hun laver, og det er super fedt. Jeg fandt Pernille (med det fine navn) ved at en delte den kickstarter hun lavede, hvor hun lavede en bog fuld af hendes illustrationer. Jeg valgte at støtte den og har fulgt hende siden. Hendes instagram er en blanding af hendes hverdag og de illustrationer hun laver. Det er dejligt at se lidt bag scenen, og mangler du ny instagram inspiration, så kan jeg kun anbefale at følge Pernille. Du finder hendes instagram verden liger her.

Som du nok har gættet, så synes jeg at instagram er fuld af inspiration og fuld af fantastisk. Jeg følger som skrevet rigtig mange, og de her tre er kun en lille del af den inspiration instagram giver mig. Hvis du gerne vil følge med i min verden, så kan du finde mig her.

Hvem kan du anbefale at følge på instagram, hvis man leder efter ny inspiration. Måske følger du et bestemt #, så må du også meget gerne dele det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.