Hvad jeg har lært af Mad Men

Hvad jeg har lært af Mad Men

Hvad jeg har lært af Mad Men - Pernille K Pedersen

Mad Men er en tvserie, der havde premiere i 2007 og sluttede i 2015 – så jeg er kun lidt bagefter, men bedre sent end aldrig, er det ikke det, der siges? Serien har scene i 60’erne i et reklamebureau i New York, hvor man følger tidens gang på bureauet og tiden i det hele taget. Jeg har længe hørt om serien, og nu har jeg endelig fået den set og den var god. Jeg kan varmt anbefale den. Jeg har lært et par ting ved at se serien, og dem vil jeg gerne dele med dig.

Først vil jeg gerne sige, jeg synes det er en klasse serie og er ret vild med måden de forskellige personligeheder er bliver vist på.

Hvad jeg har lært af Mad Men:

– Naturen er ikke så vigtig
– Alkohol er godt, meget alkohol er meget godt
– Familie er godt at have, men ikke noget man går op i
– Alle gør det med alle
– Stoffer skal prøves
– Der ryges rigtig meget og alle steder
– Man tager gerne en lur på kontoret
– Bliver overrasket når handlinger har konsekvenser
– Det er hver kvinde/mand for sig selv
– En aftale er ikke altid en aftale
– Sig sandheden, ellers rammer den dig lige i nakken

Det er lidt observationer jeg har lavet, mens jeg så serien. Her du set serien? Er du enig med mine observationer? Du kan læse meget mere om serien her, men allerbedst, så kast dig over den. Den kan ses HBO Nordic, og de har alle sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.