Hvad kan du bruge Adwords til?

Hvad kan du bruge Adwords til?

Hvad kan du bruge Adwords til? - Pernille K Pedersen

Disclaimer: Jeg er ikke ekspert og er selv ved at lære det. Jeg deler min nye viden med dig, så adwords bliver et mere overskueligt værktøj. 

Adwords er, kort fortalt, Google-annoncering. Det er din måde til at blive synlig overfor mulige kunder på, når de søger på dit produkt eller service på Google. Adwords er relativt nemt at gå til, men sæt dig ordentlig ind i det, så du fra starten får lavet nogle ordentlige kampagner og ikke mister alt for mange penge på dine Adwords kampagner.

Adwords kampagne

Har du et specielt produkt eller service du gerne vil sætte fokus på, kan du vælge at lave en Adwords kampagne til det; prøv dig frem og find ud af, hvad der virker for dig. En ting, det er vigtigt, at du husker på, er, at du altid skal lave to annoncer til samme produkt, så du kan lave en splittest på, hvilken der virker bedst. På den måde kan du også bedre lave ændringer hen ad vejen, så din Adwords kampagne giver mest muligt udbytte for dig. Ved at splitteste kan du også finde ud af, hvilken annonce der virker bedst og på den måde hele tiden blive bedre og bedre til at sætte dine annoncer og kampagner op.

Hvilket netværk skal du bruge

Når du bruger Adwords, kan du bruge to forskellige netværk – søgenetværket og displaynetværket. Jeg vil anbefale dig at bruge søgenetværket, da du her vil få mest ud af dine kampagner og penge. Min anbefaling er, først at finde ud af hvad du vil lave en kampagne for, og derefter finde ud af, hvor meget du vil betale for en kunde, og så ellers komme i gang med at bruge Adwords.

Kom godt i gang med adwords

Bare rolig, Adwords er ikke så uoverskueligt, når du først kommer i gang. Det troede jeg også, det var. Jeg har fået rigtig god hjælp af bogen Online Markedsføring – Den store grund bog. Den kan jeg varmt anbefale, hvis du skal i gang med at bruge Adwords.

Noget andet jeg kan anbefale, er at finde et kursus, der kan give dig meget mere viden og sørger for, at du kommer godt i gang med Adwords. Jeg kan anbefale dig at tjekke Kursusfabrikken ud: de har gode Adwords kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.