KISS – Keep It Simple Stupid

KISS – Keep It Simple Stupid

Kiss - keep it simple stupid - Pernille K. Pedersen

Jeg arbejder altid ud fra at gøre det hele enkelt og lige til. Siger ofte til mig selv KISSKeep It Simple Stupid. Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken hver gang, og det hele behøver ikke være vildt og voldsomt. Nogen gange er det det enkle, der skinner meget mere igennem. Der skal være plads til begge ting og hver ting til sin tid.

Der er ingen behov for at gøre tingene mere besværlige end højest nødvendig. Det arbejder jeg meget gerne med lister. Jeg er vild med lister, det gør det hele lidt mere overskueligt. Så kan jeg også få skrevet ned på papir, præcis hvad der skal laves, og på den måde gøre det hele lidt mere simpelt og håndgribeligt.

Jeg bruger det i mit grafiske arbejde, i min hverdag, og hvordan jeg får det hele til at spille sammen. Det er en lille ting, men det er virkelig med til at gøre forskellen for mig, det må jeg nok indrømme. Det er med til at gøre min hverdag lettere. Det er nok ikke noget min kæreste opdager, men det er så integreret i det meste jeg laver, så det er ikke noget, man som sådan ligger mærke til.

Det er et lille ordsprog eller hvad man nu kan kalde det, som virkelig har gjort en forskel for mig. Tænkte det måske også kunne gøre en forskel for dig, derfor skulle det da deles på bloggen.

Kender du til udtrykket?
Det er måske noget du selv bruger – eller bruger du noget helt andet, noget du gerne vil dele med alle os andre, så kan vi alle blive lidt klogere og være med til at gøre det hele lidt lettere og mere simpelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.