Konstruktiv Kritik #1

Konstruktiv-kritik-1 - Pernille K. PedersenVelkommen til min nye serie – Konstruktiv Kritik.

I serien vil jeg tage fat på gamle projekter, jeg har lavet, og se på hvordan de kunne blive bedre. Hvad jeg ville have lavet anderledes, hvis jeg lavede projektet i dag.

Konstruktiv Kritik #1 er en af de allerførste plakater jeg lavede tilbage i 2008. Jeg var lige startet på teknisk skole og skulle hjælpe en forening med en plakat.

Det er sjovt at kigge tilbage, og det er rart at kunne se en udvikling fra den gang til nu. Jeg håber, du vil tage godt imod serien.

Jeg har valgt at serien skal laves i video form, for at jeg bedre kan kigge på det og forklare. Det er sjovt at begynde at lave videoer igen, i en hel anden genre end jeg har arbejdet i før. I denne har jeg dog lavet en god begynderfejl og optaget ved at holde min ipad forkert, så det hele er filmet på højkant. Det skal jeg nok øve mig på, så det bliver bedre og bedre.

Hvad synes du om den nye serie?

Serien vil ikke komme fast, men vil komme når jeg finder et gammelt projekt, der trænger til lidt kritik og så er det bare hyggeligt at kigge tilbage og se min egen udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.