Konstruktiv kritik #3

Konstruktiv kritik 3 - Pernille K Pedersen

Så er det blevet tid til endnu en omgang Konstruktiv Kritik, hvor jeg kigger tilbage på gamle projekter. Denne gang er det gamle skoleprojekter, hvor vi skulle lege med logoer. Jeg synes, det er superhyggeligt at kigge tilbage og det håber jeg også, at du gør.

Kigger du nogen gange tilbage på gamle projekter af den ene eller den anden art og ser, hvad du ville gøre anderledes, hvis du skulle lave projektet i dag. Det kan være alt mulig, som da du lavede din første scrapbog. Det er lidt udfordrende at give sit gamle arbejde konstruktiv kritik, men også rart at se, at man har rykket sig og er blevet bedre med årene. Jeg hygger mig i hvert fald med det.

Denne gang redigerede jeg videoen på min telefon. Det var sjovt at prøve, men sikke store fingre jeg har, når det hele er lidt småt. Men det lykkedes, og jeg synes det var på tide med en ny Konstruktiv Kritik – jeg har i øvrigt en video mere klar til dig. Den kommer i næste uge. Gik lidt amok i at lege med video på min telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.