Konstruktiv Kritik #4

Konstruktiv kritik 4 - Pernille k Pedersen

Jeg har endnu en video til dig. Jeg har leget med endnu en omgang Konstruktiv kritik, og denne gang har jeg kigget på en gammel skole opgave, hvor vi skulle redigere billeder. Jeg var i humør til endnu en omgang Konstruktiv Kritik, så det håber jeg også, du er.

Jeg synes, det er så fint at kigge tilbage og sjovt at se, hvordan vi skulle dokumentere vores arbejde og vise, hvordan vi kom frem til vores færdige resultat. Jeg kan godt huske, jeg lavede den lille bog til afleveringen. Det er lidt hyggeligt at kigge tilbage på og se ens egen fremgang. Jeg har ikke arbejdet så meget med billederedigering efter skolen, så det er ikke der min store styrke er, men jeg kan redigere til husbehov – men det er nok ikke det, jeg vil blive ansat på.

Videoen har jeg redigeret på min telefon; fandt ud af jeg havde imovie på den, så måtte lige se, om det var til at arbejde med. Der er ikke meget plads at gøre med, men det var heller ikke umuligt. Håber du kan lide den. Jeg hygger mig i hvert fald med at lave videoerne og kigge på gamle opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.