Konstruktiv Kritik #5

Konstruktiv Kritik 5 - Pernille K PedersenJeg har virkelig haft kigget i alle de gamle skoleopgaver – og opgaver i det hele taget. Synes det er tophyggeligt at kigge tilbage på. Det er fedt på den måde at kunne følge ens udvikling og se, at der virkelig er sket noget. Nogen gange tænker jeg allermest, hvad tænkte du dog på. Så har jeg leget virkelig meget med video, så har en ny video igen i denne uge, håber du vil kigge med og hygge dig med mig.

Denne gang kigger jeg tilbage på en gammel opgave, der skulle laves for at få en elevplads hos et bureau i Aarhus. Jeg fik ikke pladsen. Jeg kan huske, jeg lagde virkelig meget arbejde i projektet og lavede rigtig mange forskellige ting. Men finpudsningen gjorde jeg ikke så meget ud af.

Det udtryk virksomheden har i dag, synes jeg, er superfedt. Og jeg kan godt forstå, at de valgte at gå med det i stedet.

Men hold nu op, jeg har snart ikke flere opgaver gemt tilbage i skabet. Må finde på noget andet at filme, så jeg kan lege lidt mere med film og redigering. Hvis du har nogle ideer til noget du gerne vil se, så skriv det endelig i en kommentar og så kigger jeg på det.

Håber du trækker på smilebåndet sammen med mig, når du ser med, når jeg gennemgår de gamle opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.