Lær mig bedre at kende

Lær mig bedre at kende - Pernille K Pedersen

Hvem er jeg egentlig? Hvem er Pernille, der står bag bloggen? Jeg har samlet et par indlæg, som er med til at vise hvem jeg er, og hvad jeg står for. Husk: har du spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge, hvis du har et spørgsmål. Jeg er faktisk vild med spørgsmål! Da jeg var i lære som mediegrafiker, var mit kælenavn Spørge Jørgen.

Hvorfor har jeg startet en podcast - Pernille K Pedersen

Superkræfter, råstyrke og podcast - Pernille K. Pedersen

Hvad jeg har lært af Mad Men - Pernille K Pedersen

Jeg håber, at disse indlæg har givet dig et lille billede af, hvem jeg er. Der er mange flere personlige indlæg på bloggen, du finder dem alle her. Så kan du gå på opdagelse og finde ud af, hvem jeg er.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.