Mangler du ideer til indhold – her er 3 værktøjer til dig

Mangler du ideer til indhold – her er 3 værktøjer til dig

Mangler du ideer til indhold - her er 3 værktøjer til dig. Pernille K Pedersen

Vi kender det alle sammen, nogen gange kan alle de gode ideer bare være væk. De ideer du har skrevet ned, er ikke noget du har lyst til at skrive om, eller måske har du brugt hele din liste og der skal nyt til. Det er et problem så mange har, at der er mange forskellige sider på nettet, hvor man kan få hjælp til at genererer nye ideer. Jeg har fundet 3 sider, som jeg har fået hjælp af. Jeg vil dele dem her neden under. Jeg håber det er noget du kan bruge.

Hubspot

Hubspot - idegenerator - Pernille K Pedersen

Vælger du at kaste dig over Hubspot, så skriver du tre ord ind, og får en masse ideer tilbage. Du skal skrive ordene på engelsk, men ideerne er nemme at oversætte til dansk. Hvis du skriver på dansk selvfølgelig, skriver du på engelsk er det ikke noget problem.

Contentforest

Contentforest - idegenerator - Pernille K Pedersen

Kaster du dig ud i at prøve Contentforest, så skriver du kun et ord af gangen, men der kommer stadig masser af ideer ud af. Igen er det en engelsk side, så de(t) ord du bruger skal skrives på engelsk og oversættes til dansk.

Tweak your biz

Tweak your biz - idegenerator - Pernille K Pedersen

Det sidste sted jeg vil dele med dig er Tweak your biz, her skriver du også et ord ind af gangen, og får masser af ideer tilbage. Igen skal det ske på engelsk, men det er hurtigt at arbejde med.

Det er ikke services jeg gør brug af ofte, men jeg synes det er rart at vide de findes. Der er mange flere af disse sider, end lige de tre jeg har valgt at dele. Jeg har dog ikke fundet en side på dansk, måske man skulle lave den. Jeg håber, de her tre idegeneratorer kan hjælpe dig, den dag du sidder helt fast og er tom for ideer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.