Er min kreativitet blevet kickstartet?

Er min kreativitet blevet kickstartet?

Er min kreativietet blevet kickatartet? Pernille K Pedersen

Det sidste indlæg jeg skrev her på bloggen, handlede om, at nu skulle min kreativitet kickstartes. Jeg har nu været med i en kreativitetsklub i en måned – og kan jeg så allerede nu svare på, om min kreativitet er blevet kickstartet? Det tror jeg godt, jeg kan.

Min kreativitet er rigtig vigtig for mig. Det er min måde at udtrykke mig på, og det er en del af hvem jeg er. Men hvad er kreativitet? Er det at skulle producere et fysisk produkt, eller bare at være kreativ i de måder man gør ting på eller at gøre ting lidt anderledes? Jeg har fundet ud af, at for at jeg kan være kreativ, betyder det ikke at jeg skal producere noget fysisk. Det er også, at jeg går en tur baglæns, mens jeg filmer mig selv, at jeg køber blomster til mig selv eller hjælper min niece med at lave invitationer til sit bryllup.

Jeg har fundet ud af, at min kreativitet ikke var blevet væk – jeg kunne bare ikke se den. Mine podcasts er noget kreativt, jeg laver med min kæreste, hvor vi leger med ord. Når jeg laver grafisk arbejde til en fest, er det kreativt. Når jeg skriver en positiv seddel og putter den i en biblioteksbog for at glæde den næste læser, så er det kreativt. Når jeg går en tur baglæns, er det kreativt. Kreativitet er så mange forskellige ting.

Jeg har lavet en kontrakt med mig selv, hvor jeg lover at være kreativ mindst en time om ugen, og selvfølgelig gerne mere. Men det er en kontrakt, jeg har printet ud og som hænger lige over mit skrivebord ved min computer, så jeg kan holde mig selv i ørerne og huske at være kreativ, bare lige lidt hver dag, eller en time en enkelt dag. Det er lige meget, hvordan den time kommer ind i løbet af ugen, bare den kommer ind. Det er det mindste jeg kan gøre for mig selv.

Det har virkelig været superfedt at have en kreativitetsklub at dele tanker og kreativitet med. Det har virkelig hjulpet mig, at der er en, der stiller mig en ugentlig opgave, for nogen gange har jeg brug for hjælp til at finde på. Jeg er virkelig spændt på, hvad den næste måned vil byde på af kreativitet. Er spændt på de nye opgaver, vi vil blive stillet overfor. Én ting er sikkert: det bliver nogle sjove, skæve og kreative opgaver. Min kreativitet er blevet kickstartet – jeg er SÅ klar til mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.