Min kreativitet skal kickstartes

Min kreativitet skal kickstartes

Kickstart din kreativitet - Pernille K Pedersen

Min kreativitet har været på bagsædet rigtig længe. Nej, det er forkert. Den har halset efter bilen for at få lov til at komme med ind og sidde og nyde turen. Jeg har slet ikke været god ved den. Det har jeg på det seneste kunnet mærke ikke har været godt for hverken den eller mig. Jeg har savnet noget, men uden at kunne sige helt præcist hvad. Der har manglet noget, jeg ikke helt har kunnet sige, hvad var.

Så en dag så jeg. at Trine Kok startede en ny klub – Kickstart din kreativitet – som lød lidt spændende. En onlineklub, hvor jeg ikke skal møde op et bestemt sted, men det hele kommer til mig i min indbakke. Jeg summede en del over denne klub – havde jeg nu pengene til det (det er overhovedet ikke dyrt at være med – jeg er bare lidt underlig med penge)? Ville jeg have tid til det og overskuddet til det, så jeg kunne gøre et ordentligt stykke arbejde?

Hold nu op, alle de nej-skilte jeg kunne sætte op for mig selv. Jeg mærkede dog også, at jo mere jeg tænkte på klubben og min kreativitet, kunne jeg mærke, at jeg blev nødt til at komme med i den, også selv om jeg skulle spise skovsneglen (det skal vi heldigvis ikke).

Jeg trykkede ja tak, jeg vil gerne kickstarte min kreativitet, den har brug for det. Jeg stopper bilen, så min kreativitet kan komme ind på bagsædet igen. Nu skal den lige have pusten, og så skal vi af sted – ud at lege og være kreative sammen. Det bliver skidefedt, og jeg glæder mig max til at kickstarte den kreativitet. Jeg glæder mig til at få nye kreative udfordringer hver måned via en gruppe, hvor jeg kan dele kreativiteten med andre – det bliver bare så fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.