Ny kategori på bloggen – Podcast

Ny kategori på bloggen - Podcast - Pernille K Pedersen

Der er et emne, der fylder mere og mere både på bloggen og i min hverdag, måske også din. Nemlig emnet Podcast.

Derfor har jeg valgt at lave en kategori mere her på bloggen, som selvfølgelig hedder Podcast. Her vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over alle de indlæg, jeg har skrevet om emnet podcast. Jeg synes, de skulle samles og være lettere at finde.

Der vil i kategorien podcast være to overordnede emner:

  1. Anbefalinger
  2. Praktisk info

ny kategori på bloggen, emnet podcast - Pernille K PedersenAnbefalinger indeholder selvfølgelig indlæg om de mange podcasts, jeg selv lytter til, og som jeg synes, at du skal give et lyt. Under praktisk info får du at vide, hvordan du bygger en podcast op og andet praktisk i forbindelse med dét at have en podcast.

Du kan altid finde de forskellige kategorier ude til højre i bloggen, hvor jeg har valgt at samle de forskellige indlæg under de følgende kategorier: Gæsteindlæg, Grafisk Design, Inspiration, Kommunikation, Markedsføring, Personlig, Podcast og Sociale Medier.

Jeg har valgt disse kategorier for, at du hurtigere kan danne dig et overblik over indlæggene, og du dermed kan gå ind og læse om et mere specifikt emne uden at skulle igennem alle de mange indlæg, det er blevet til efterhånden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.