Online strategi – en fælde og en strategi

Online strategi – en fælde og en strategi

Online strategi - en fælde og en strategi - Pernille K PedersenDet er vigtigt at have en strategi, når det gælder din markedsføring på de sociale medier. Der er fælder du kan gå i, som er vigtige at undgå og så hvordan du sætter din strategi.

En online strategiske fælde

En fælde du skal undgå. Jeg har en ven, veninde, kusine, fætter eller en du kender, der kan bikse noget sammen til jer, hvad enten det gælder en hjemmeside, Adwords kampagne eller noget andet der handler om jeres online markedsføring. Når en lige kan bikse noget sammen, bliver det ofte noget biks. Det er vigtigt at du bruger midler til at få hjælp til det online, hvis du ikke selv har styr på det. Når du får professionel hjælp, får du en professionel løsning. Det er vigtigt at finde nogen at samarbejde med, som du føler dig sikker ved, så samarbejdet giver dig det ønskede resultat.

Strategiske overvejelser

Når du går i gang med din online markedsføring er det vigtigt at du sætter dig nogle mål med den, så du ved, hvad du arbejder hen imod. Derfor skal du gøre dig nogle strategiske overvejelser og formulere din online strategi. Med din strategi, formulere du dine langsigtede mål.

Strategisk ramme

Det er vigtigt at sætte nogle rammer op, når det gælder din online markedsføring. Du kan sætte den op i tre trin.

Analyse

Det er vigtigt at du analyser og evaluere på dine online aktiviteter, som de ser ud lige nu. Er du overhovedet online i din markedsføring. Det er også her du finder din målgruppe.

Strategisk

Under den strategiske del skal du have styr på din online strategi, og finde ud af, hvad dit mål er. Hvad vil du gerne opnå med din online markedsføring. Det er super vigtigt at have et mål, for ellers har du ikke noget at arbejde hen imod eller noget at evaluere på.

Taktisk

I det taktiske går du i gang med selve arbejdet. Du skal nu udvælge hvilke medier, du vil bruge til din online markedsføring. Det ka være facebook, twitter, LinkedIn og en af alle de andre. Find ud af, hvor det giver mening for dig at være. Så skal du til sidst have udarbejdet en handlingsplan, så du ved, hvad du skal lave og hvor der skal sættes ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.