Påskeæg til dig

Påskeæg til dig 2017 - Pernille K Pedersen

Glædelig påske – jeg håber, du hygger dig med dem du holder af, eller bare med dig selv. I dag bliver det et hygge-indlæg, hvor jeg gerne vil dele en lille ting med dig. Jeg har lavet et lille påskeæg til dig, som du kan hygge dig med.

Jeg fandt nogle påskeprints, jeg lavede, dengang jeg havde min egen grafiske virksomhed (det er derfor der står @bypepe på dem), som jeg synes er så søde, at jeg bliver nødt til at dele dem med dig. Så kan du også lave en konkurrence med din familie om, hvem der kan klippe flest påskefugle ud, eller hvem der maler den flotteste påskefugl.

Der er 3 forskellige prints

  1. Små påskefugle med farve, du kan klippe ud og pynte med.
  2. De samme små søde påskefugle, som du selv kan farvelægge og klippe ud.
  3. En malebogsside, du kan printe og farvelægge, alle de gange du lyster.

Du finder de tre påskeprints lige her – hvis du printer dem, må du meget gerne dele din kreativitet med mig. Det vil gøre mig superglad. Du kan bruge #pernillespåskeæg hvis du deler din kreativitet på de sociale medier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.