Pinterest – inspiration til bloggen

Pinterest - inpsiration til bloggen, Pernille K Pedersen

Kender du til Pinterest? Siden der er fuld af inspiration. Der er snart ikke noget, man ikke kan finde der. Jeg er en aktiv pinterest bruger. Jeg bruger pinterest til at finde inspiration til bloggen – og bare inspiration i al almindehed. Jeg er oppe på 38 forskellige boards. Boards jeg har inddelt i emner, der interessere mig. Jeg har 10529 forskellige pins (lige nu). Der er virkelig ikke det man ikke kan finde. Nogen bruger pinterest til at vise, hvad de laver, andre bruger det som inspiration. Jeg bruger det selv til begge.

Jeg har et board der hedder Blog & Business hvor jeg gemmer en masse om at blogge, og hvordan man gør det til en forretning. Jeg har et par pins, jeg gerne vil dele med dig, som jeg tænker, du kunne få noget ud af. Du kan også gå på opdagelse på boarded selv, der er masser af guldkorn. Du kan også lave en søgning på pinterest, og finde lige det du mangler inspiration til. For god ordens skyld, vil jeg lige sige, jeg ejer ikke nogen af de pins, jeg viser her. Jeg har brugt den information, jeg har fundet. Måske kan du bruge det, måske kan du ikke. Jeg står ikke bag nogen af de hjemmesider, der bliver linket til.

Pinterest – inspiration til bloggen #1

Pinterest - inpsiration til bloggen - vælg farver til dit blog design - Pernille K Pedersen

Sådan vælger du bedst farver til din blog – her finder du en rigtig god guide til, hvordan du bedst udvælger farver til din blog. Den er super overskuelig og lige til at gå til. Du finder den lige her.

Pinterest – inspiration til bloggen #2

Pinterest - inpsiration til bloggen - Find gratis billeder til at bruge på din blog - Pernille K Pedersen

At finde billeder man må bruge på ens blog, kan være svært, hvis man ikke selv kan tage dem. Men der findes mange forskellige steder, hvor man kan finde billeder, man gerne må bruge. Find den fine liste lige her.

Pinterest – inspiration til bloggen #3

Pinterest - inpsiration til bloggen - Indlægs ideer til når du er helt ideforladt - Pernille K Pedersen

Nogen gange løber man helt tør for ideer. Hvad skal du skrive om, her kan pinterest også hjælpe dig. Der er rigtig mange lister over, hvad du kan skrive om og dele på din blog. Jeg bruger dem nogen gange, til at få inspiration med. Her kommer det også lidt an på, hvilken form for blog du har, og hvad du gerne vil med den. Men du kan finde hele 50 ideer lige her.

Det her er bare tre pins jeg har på mit board, jeg kunne have delt mange flere. Jeg synes, du selv skal gå på opdagelse inde på pinterest og se hvad du finder. Du må gerne starte på mit board og finde en masse inspiration der, og starte dit eget board. Pinterest – inspiration til bloggen, det kan man virkelig ikke komme uden om.

Har du en pinterestkonto – så del den endelig i en kommentar, så kan vi dele vores inspiration med hinanden. Jeg håber, det var nogle pins du kunne bruge til din blog.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Pinterest – inspiration til bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.