Planlægningsværktøj til de sociale medier og en gave til dig

Planlægningsværktøj til de sociale medier og en gave til dig

Planlægningskalender til de sociale medier - Pernille K. Pedersen

Jeg har arbejdet med sociale medier længe, mest for mig selv og egen virksomhed, nu er jeg begyndt at arbejde med markedsføring på de sociale medier for mit arbejde. Her har jeg godt kunnet mærke, jeg har haft brug for at kunne få det hele lidt mere skemalagt. Skabe mere overblik over, hvor og hvad der bliver postet ud på de forskellige medier de er på. Efter at have ledt længe på nettet, for at finde et værktøj eller redskab der kunne hjælpe, der er rigtig mange fine der ude, men det var bare ikke helt det jeg ledte efter. Det gjorde at jeg udarbejde mit eget, med inspiration fra de forskellige jeg havde fundet, men den blev udarbejdet, så den passede til de platforme, jeg skal poste og holde opdateret for virksomheden.

Planlægningskalender - Pernille K. Pedersen

Jeg har udviklet en planlægningskalender – hvor der ned af er ugens dage, og ud af siden er der de forskellige platforme og sociale medier, der arbejdes med. Du kan se den ovenfor, dog uden de forskellige platforme. Jeg arbejder med fem forskellige steder, der skal laves indhold til, derfor der er fem kolonner. Der kan laves mere eller mindre, hvis man har brug for det. Jeg har også valgt at lave den som en ugeplan, da jeg i mit arbejde planlægger for en uge af gangen. Man kan også udvikle en for en måned, jeg har også set nogle laver det direkte på væggen med post its og farverig tape, det er lidt festligt, men det har jeg ikke plads til, hvor jeg arbejder.

Hvordan arbejder jeg med planlægningskalenderen?

Jeg har printet en ud, som bliver genbrugt hver uge. Jeg finder mine små post its frem, skriver emnet på og sætter dem på, der hvor jeg vil poste de forskellige ting i løbet af ugen. Nogle platforme har opslag næsten hver dag, andre en gang om ugen nogen kun en gang om måneden. Men så kan jeg bedre skabe mig et overblik over, hvor og hvad og hvornår de forskellige ting skal postes på de sociale medier.

Jeg nævnte noget med en gave, gjorde jeg ikke. Jo du husker helt rigtigt. Jeg har lavet denne fine planlægningskalender som en pdf, du kan finde den lige her. Jeg har gjort det sådan, at du selv kan udfylde, hvilke sociale medier du skal poste på, inden at du printer den. Så du kan lave den, så den passer til dit arbejde. Så min gave til dig er et planlægningsværktøj til de sociale medier. Jeg håber, at du kan bruge den.

Hvordan arbejder du med at planlægge indhold på de sociale medier?

Del meget gerne i en kommentar, hvis du har et godt tip vi andre kan bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.