Podcast anbefaling

Podcast anbefaling - Pernille K Pedersen

Jeg lytter til mange forskellige podcasts. Jeg synes, det er en fantastisk måde at få ny inspiration på. Der findes næsten en podcast om alt, også lige dét du og jeg synes er spændende. Jeg vil gerne dele to podcasts med dig, som jeg synes du skal give et lyt. Nogle podcasts lytter jeg til for at blive klogere på et emne, mens andre er fordi jeg gerne vil underholdes, og emdelig nogle fordi jeg gerne vil have ny inspiration til livet. Derfor vil jeg også gerne dele dem med dig. Har du en podcast, eller vil du gerne anbefale en podcast, så skriv den meget gerne i en kommentar.

Estée Lalonde – The Heart of it

Podcast - Estée Lalonde, The Heart of It - Pernille K PedersenJeg har fulgt Estée Lalonde i mange år på youtube, og da hun startede en podcast, måtte jeg bare lytte med fra starten. Podcasten er stadig relativt ny, og der er i skrivende stund 5 episoder. Her, i hendes første sæson, har hun fokus på kvinderne.  Hun taler om emner, der har stor betydning for hende. Hun har i hver episode en gæst i studiet, som deler sin historie og hylder det kvindelige. Jeg giver den i hvert fald mine varmeste anbefalinger, så giv den et lyt! Det vil du ikke fortryde.

 

Oprah, Super Soul Conversations

Podcast, Oprah, Super Soul Conversation - Pernille K PedersenJeg indrømmer det gerne: jeg er STOR fan af Oprah. Jeg synes, hun er en af de sejeste kvinder. Jeg har tit været lidt øv over, at jeg ikke har kunnet se hendes Super Soul Sunday, hvor hun har inspirerende og spændende gæster inde til en snak. Jeg har først her for nylig fundet ud af, at det også findes som podcast. Som jeg sidder og skriver dette indlæg, lytter jeg til en af episoderne. Hun tager emner op, som guider lytteren gennem livets store spørgsmål, og som hjælper os til at blive endnu bedre versioner af os selv. Det er også en podcast, jeg giver mine varmeste anbefalinger, så giv også denne et lyt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.