Podcasts du burde lytte til

Podcasts du burde lytte til - Pernille K. Pedersen

 

Jeg er blevet helt tosset med podcasts, og lytter i stor stil til dem, her kommer en liste over de podcasts, jeg synes, du burde lytte til. Bruger dem til at få ny inspiration til emner, der interessere mig. Jeg har fundet 6 podcasts frem, jeg synes du skal tjekke ud, især hvis du har interesse indenfor markedting, kommunikation og sociale medier, så er de helt klart noget for dig. Som du kan se, er der et fint tema i det, og hvad jeg virkelig interessere mig for.

Her kommer min fine liste på 6 podcasts, jeg synes, du burde lytte til:

1. Help Marketing
Podcasten er lavet af Eric Ziengs. Det er en podcast der handler om content marketing og marketing i det hel taget. Eric interviewer en hver uge, med et emne som personen arbejder med. Det er super interessant, og i det det er en person der fortæller, bliver det hele meget mere personligt. Podcasten bliver startet med en lille introduktion af ugens gæst, og så at gæsten fortælle om en situation, hvor hun/han er blevet hjulpet af nogen eller har hjulpet andre. Det er så fint og hænger virkelig godt sammen med hele ideen bag Help Marketing, det er så fint. Lyt til den, der er masser af afsnit at tage fat på, og du bliver fyldt af inspiration. Du kan finde den lige her.

2. Digitale Signaler
Digitale Signaler er lavet af Adam Bindslev. Den handler om kommunikation, markedsføring og ledelse, alt sammen med udgangspunkt i det digitale. Adam tager mange spændende emner op, også nogle der er meget nørdet. Men det gør ikke noget, for han er god til at gøre det spændende, så alle kan være med. Adam er super at lytte til, og man kan mærke at han brænder for, de emner han tager op. Han har lige udgivet afsnit nummer 25, så der er masser at lytte til. Du finder podcasten lige her.

3. Fabiola Share
Fabiola Christensen vil gerne gøre en forskel for dig, hun er fuld af positivitet. Hun interviewer interessante mennesker fra hele verden. Det er gerne mennesker, der hjælper med at udvikle andre og gerne vil gøre en forskel. Det vil Fabiola i hvert fald, hun har en dejlig personlig og rolig tilgang til de mennesker hun snakker med, og det er super at lytte til. Man bliver både glad og inspireret til at lave ændringer i sit liv, så man får meget mere ud af det. Du finder podcasten lige her.

4. Gamle mænd i nye medier
Hans Tosti og Peter Svejgaard står bag denne fine podcast. De taler om marketing og kommunikation og har fokus på de sociale medier. De tager nye sociale medier op, og snakker om de gamle. De giver deres mening om hvad der sker på de sociale medier. Den ping pong der er mellem de to værter, er det hele værd. De er gode til at få det hele ned på jorden, så alle kan være med. Der kan godt gå lidt værkstedshumor i det, men det er bare med til at gøre det hele lidt mere hyggeligt. Du finder podcasten lige her.

De fire podcast har jeg lyttet til længst, og været alle afsnit igennem. Nogle mere end en gang. De kan virkelig anbefales. Jeg har to podcasts mere, som jeg lige er begyndt at lytte til, men de virker super gode og derfor synes jeg, de skal nævnes her.

5. Pottercut
Ib Potter som står bag podcasten, har hver uge en gæst med, hvor de taler om online markedsføring, og alt hvad det indeholder. Du kan finde podcasten lige her.

6. SolopreneurCast
Camilla Rysgaard og Karin Høgh står bag podcasten, hvor de hver uge ringer hinanden op og snakker om at være selvstændig eller solopreneur. Det er lidt hyggeligt at være med i deres snak. Du kan finde podcasten lige her.

Her er listen og de 6 podcasts du burde lytte til, efter min mening. Lytter du til en god podcast, så del den endelig i en kommentar, så kan vi dele endnu mere podcast inspiration. Jeg er i hvert fald vild med at lytte til dem og få ny inspiration. Lytter gerne til dem, mens jeg slapper af i sofaen eller lænestolen, så de har min fulde opmærksomhed.

Lytter du til nogle gode podcasts? Så del dem endelig i en kommentar, så vi alle kan få inspiration til nye podcasts.

2 thoughts on “Podcasts du burde lytte til

  1. Hej Anne-Sofie, er glad for at du kunne bruge dem. Må lige tjekke iværksætter podcasten ud, tak for tip. Kigger da lige på din side, og tusind tak for din kommentar 🙂

  2. Hej Pernille, tak for podcast tips 🙂 Jeg er selv glad for podcast og lytter også til Fabiola Share. Jeg kan også anbefale Iværksætter Podcast, hvor værten interviewer iværksættere fra alle mulige forskellige brancher. Super interessant! Jeg skal helt sikkert høre nr. 6 – den lyder lige som noget for mig. Jeg skriver selv om kreativitet, se med hvis du har lyst på http://anne-sofie-christensen.dk/ Vh Anne-Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.