Se mig – jeg kan lave videoer

 

Jeg har leget med video i dag og redigering. Kan godt mærke det er længe siden jeg har leget med imovie og video redigering i det hele taget. Kan fortælle at jeg for et par år tilbage vloggede. Altså optog mig selv, enten ude med nogen, eller siddende ved mit spisebord. Enten viste jeg, noget jeg havde købt, eller snakkede om et emne, der interesserede mig. Jeg gjorde det faktisk i godt et år. Faktisk aldrig noget jeg rigtig har fortalt nogen jeg kender. Tror kun det er min kæreste der er klar over det. Bare rolig, du kan ikke finde videoerne nogen steder, for jeg har slettet dem fra youtube igen og min computer. Har i hvert fald ikke kunnet finde dem. Synes bare du skulle se mig – jeg kan lave videoer.

Det er lidt hyggeligt at tænke tilbage på, så lidt redigering kan jeg godt huske. Det var et hyggeligt projekt, sådan på en fin tirsdag. Har længe leget med tanken om at lave en video, der fortæller, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. Jeg lavede en kort version, som hurtigt blev smidt på facebook og google+ og så den her, der er blevet lagt på bloggen.

Der er stor forskel på de skrevne ord, som har på bloggen, og så skulle sidde foran at kamera, huske hvad man skal sige, og får jeg nu det hele med. Jeg synes, det er sjovt at lege med de forskellige medier. Det er i hvert fald hyggeligt.

Hvad skal jeg så med den her video?

Jeg vil bare gerne fortælle dig, hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan jeg kan gøre en forskel for dig. Kender du nogen, der har brug for hjælp, af den jeg tilbyder, så må du meget gerne dele videoen med dem, det vil gøre mig rigtig glad.

Har du leget med video?
Hvis ja, hvad bruger du videoerne til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.