Seje kvinder på nettet part 2

Seje kvinder på nettet - part 2 - Pernille K. Pedersen

Der er så mange seje kvinder på nettet, som giver mig så meget inspiration, når de lukker op for deres inspiration og viden. Jeg har tidligere delt om te andre seje kvinder, dem kan du læse om lige her. I dette indlæg vil jeg fortælle dig om to seje danske damer, som er så fuld af sejhed, at jeg bliver nødt til at dele dem med dig.

De to seje kvinder jeg gerne vil dele med dig i dag, er to kvinder jeg har fundet på nettet, og er begyndt at følge alle de steder, de nu tillader man kan følge dem, det har jeg faktisk gjort rigtig længe nu. De er med deres inspiration med til at motivere mig, motivere mig til at rykke mig lidt hver dag. Det er så fedt, den overskud de viser og den glæde de deler, den skal du også have del i.

Dorte Lytje

Lidt kom om denne seje kvinde Dorte Lytje, hun har en virksomhed, hvor hun hjælper andre iværksættere med at få deres ide til at blive til virkelighed. Hun hjælper dem med værktøjer hun selv har brugt, for at komme der til hvor hun er nu. Hun hjælper helt fra bunden, så man kan få styr på ens ide, og hvad man vil. Til markedsføringen, og hvordan man griber det hele an. Hun har en medlemsklub, hvor hun deler ud af alle hendes guldkorn. Jeg har været med på hendes sommerskoler to gange, hvor hun lukker op og laver et gratisforløb. Det har givet mig så meget, det har hjulpet mig med at sætte ord på mange ting, især da jeg selv havde virksomhed. Det synes jeg ikke du skulle snydes for. Du kan finde hendes hjemmeside her, og læse meget mere om hendes forløb. Er du iværksætter, eller går du med tanker om at blive det, kan jeg kun anbefale dig at tjekke hende ud.

Fabiola Christensen

Vil du have mere positivitet ind i din hverdag, så skal du gøre dig selv den tjeneste at følge Fabiola. Hun er noget af det mest positive jeg længe har mødt. Og det smitter når man er omkring hende, nøj hvor det smitter. Hun kan i hvert fald altid få mit humør op, hvis det er lidt nede. Hun har en podcast, hvor hun interviewer mennesker fra hele verden, om ting der interessere hende, og som hun føler kan gøre en forskel for lytterne. Når jeg har lyttet med, går jeg altid videre fuld af ny inspiration. Jeg var så heldig at hun holdte et gratis foredrag i Århus – Frygtløs Branding – hvor hun delte ud af hendes viden om at brande sig selv, og hvorfor det er vigtigt at være frygtløs. Jeg kan stadig føle mig inspireret, når jeg tænker tilbage på den dag. Jeg kan kun anbefale dig at finde Fabiola på nettet og følge hende, det vil du ikke fortryde. Du kan finde hendes hjemmeside her. Du vil blive fuld af inspiration og positivitet.

Det her er to seje kvinder jeg følger alle de steder, de lader os følge. Hver dag deler de ud af deres viden, passion og glæde. Det giver mig masser af inspiration, til at gå efter mine ønsker. Find dem, følg dem, snak med dem – jeg lover du ikke vil fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.