Sommeraktiviteter eller regnvejrsaktiviteter

Sommeraktiviteter eller regnvejrsaktiviteter - Pernille K Pedersen

Sommeren er over os, og sikke mange grå skyer og regn der er. Mens vi håber på, at solen vil kigge igennem skyerne og varme os lidt, så skal vi have tiden til at gå i haven, sommerhuset, lejligheden eller lige der, hvor du holder sommer. Jeg har fundet tre ting du kan hygge dig med, når du sidder og kigger ud på regnen med noget varmt i koppen. Men her kommer mit bud på tre sommeraktiviteter, eller vi kan kalde dem regnvejrsaktiviteter, du kan hygge med, indtil solen vil komme og lege.

Pokemon Go

Hele verden er for tiden fanget af en gal pokemontræner. Du kan nu fange Pokemons ude i den virkelige verden eller måske har du en inde i din stue eller i dit køkken. Det er ikke til at vide. Spillet er ikke officelt ude i Danmark endnu, men jeg har set, at det ikke holder folk tilbage med at fange dem. Har mødt op til flere par, der går rundt i Randers og fanger dem. Der er en dansk facebookside, hvor du kan følge med, når det kommer til Danmark, hvis du ikke allerede er ude og fange dine Pokemons mellem regnbygerne. Det virker super hyggeligt, og noget man kan gøre både alene og sammen med andre.

Lorteparforhold

Måske er du mere til podcasts, mens du venter på solen. Så vil jeg gerne anbefale min egen podcast; ja det må jeg godt, det er jo min blog. Det er en podcast om parforholdet, hvor mig og min kæreste tager udgangspunkt i vores eget parforhold og tager emner op, som alle i parforhold kan forholde sig til. Det er helt nede på jorden og alle kan være med, også selvom du ikke er i et parforhold. Så kan du grine med os og af alle vores historier. Vi har snakket om mange forskellige ting, for eksempel toiletbrættet, skal det være oppe eller nede? Hvem tager opvasken? Ser vi porno? og meget mere. Lige nu er der hele to sæsoner at tage fat på. Vi holder sommerferie lige nu, men hygger os på facebook sammen med vores lyttere, mens vi samler nye ideer til 1. august, hvor 3. sæson starter. Jeg håber, du vil lytte med.

Lydbøger

Jeg er blevet fanget af en læselysten lydbogshest. Jeg har af flere omgange prøvet Storytel, hvor der er masser af danske lydbøger i alle genrer. Der er virkelig underholdning til flere timer. Jeg er selv stor fan af Audible, hvor jeg er medlem, og lytter i hvert fald en ny bog om måneden. Her lytter jeg mest til selvudviklingsbøger, som jeg synes Storytel mangler, men det gør Audible i hvert fald ikke. Det er begge to services, man skal betale for. Men det skal ikke holde dig tilbage for at lytte til lydbøger. Du kan også bruge bibliotekernes E-reolen og låne lydbøger. Du kan lytte til dem, mens i hygger med noget kreativt, eller kører en tur eller lige hvad du nu har lyst til. Jeg lytter til dem, når jeg gerne vil slappe lidt af og bare være.

Bonus – Bliv klogere på nettet

Jeg har lige en lille bonus aktivitet til dig, hvis du gerne vil bruge tiden til at blive klogere. Jeg har i dag meldt mig til Succes online med google, hvor det er onlinelæring. Jeg glæder mig til at se, hvad det byder på og om jeg kan blive lidt klogere her hen over sommeren. Det gode ved undervisning online er, at man kan gøre det i sit eget tempo, så når solen kommer frem og leger, så kan du lege alt det du vil uden for og ikke gå glip af noget online.

Jeg håber, mine bud på sommeraktiviteter eller regnvejrsaktiviteter er noget du kan bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.