Sommerlæsning 4 – Grafisk Design

Sommerlæsning 4 grafisk design - Pernille K Pedersen

Glædelig sommerferie – ja jeg holder sommerferie fra bloggen her i juli måned. Du skal dog ikke snydes for et blogindlæg. Jeg har derfor samlet 3 indlæg til dig i dag, der alle handler om grafisk design, så du kan få lidt ny inspiration og have lidt sommerlæsning.

 

Photoshop, illustrator eller indesign - Pernille K. Pedersen

I det følgende vil jeg komme ind på, hvad du skal bruge de tre programmer til. En kort oversigt der kan hjælpe dig til at få det helt rigtige og bedste resultat, hvis du  vil lave grafisk arbejde. Klik på billedet og kom til indlægget.

 

Typografi som design - Pernille K. Pedersen

Typografi er meget mere end bare de skrifttyper vi bruger. Typografi er design. Det kan være hele designet. Typografien er med til at skabe en stemning. Klik på billedet og kom lige til indlægget.

 

Hvad er en designmanual - Pernille K Pedersen

Hvad er en designmanual egentlig for en størrelse? Jeg vil kort fortælle dig, hvad en designmanual er, og hvad den indeholder, så du kan skabe dig et overblik. Klik på billedet og kom til indlægget.

 

Jeg håber, du nyder din sommer, og at du fik lidt ekstra inspiration i dette indlæg. Det var det sidste indlæg i sommerlæsningen på bloggen. Nu er min blogsommerferie slut og jeg er snart klar med nye indlæg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.