Visitkort i jobsøgningen – virker det

Visitkort i jobsøgningen - virker det - Pernille K. Pedersen

Jeg har faktisk et deltidsjob, ind til videre er det pt på 8 timer om ugen (plus det løse), det gør at jeg leder efter mere, eller et 37 timers arbejde. Så jeg søger arbejde for tiden, og jeg prøver at tænke i alternative måder at gøre opmærksom på mig selv på. Bloggen er en del af det, når jeg deler og gør noget på de sociale medier, så er det også en del af det. Nu har jeg prøvet noget nyt, nemlig at lave visitkort, som en del af min jobsøgning.

Her under vil jeg gerne dele mine tanker om, hvorfor jeg har valgt at lave visitkort.

Jeg vil gerne skille mig lidt ud fra mængden, af de mange andre gode kandidater. Men jeg prøver at øve mig: “Alle er bedre end alle andre på hver deres måde”. Vi er alle de bedste på vores egen måde.

Jeg ville prøve noget, jeg ikke har prøvet før, gå lidt ud af min egen komfort zone. Prøve at vise mig selv mere frem.

Hvad håber jeg at få ud af det? Jeg håber, at nogen finder ud af, at de mangler mig, eller de kender en eller flere, der mangler mig. Det er jo i bund og grund, det den her personlige branding går ud på. Det er jo at vise mig, vise hvad jeg kan hjælpe med, og hvad jeg gerne vil hjælpe med.

Jeg blev spurgt, hvordan jeg gav visitkortene ud. Om det var inden snakken, midt i snakken eller efter. Der er min tanke, at det mest naturligt at give det til sidst, sådan som en del af farvel og tak for snakken. Hvornår synes du, vil være mest naturligt, sådan at dele dem ud? Nu skal jeg bare finde ud af, hvem der skal have et, og få dem delt ud. Glæder mig til at få feedback på dem, og se om det gør en forskel.

Har du nogle gode ideer til, at tænke ud af boksen, når det gælder jobsøgning, så del det meget gerne i en kommentar. Så kan alle få lidt ny inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.