YouTube inspiration – Charli Marie

Youtube inspiration - Charli Marie - Pernille K Pedersen

Jeg ser meget youtube, det indrømmer jeg gerne. Jeg finder så meget forskellig inspiration dér af den ene eller anden art. Jeg følger en kvinde, der hedder Charli Marie, som laver videoer om at være grafisk designer og freelancer og hendes liv i det hele taget. Hun lægger rigtig meget arbejde i sine videoer. Det kan man virkelig mærke på den anden side af skærmen. Så mangler du ny youtube inspiration, så vil jeg klart anbefale dig at give hende et kig.

Jeg har fundet et par videoer, jeg synes, du skal starte med at tjekke ud, og så ellers bare kast dig over hendes videoer. De er fulde af inspiration, tips og tricks.

Video 1 – Design inspiration og kopiering

I denne video snakker Charli Marie om, hvor man som designer finder inspiration til sit arbejde, og at man skal passe på ikke at lave en direkte kopi af andres arbejde, men at man godt må lade sig inspirere. Grunden til at jeg har valgt denne video er, at jeg virkelig kan godt lide hendes argumenter og det hun vil fortælle med denne video.

Video 2 – Software og apps

I denne video fortæller Charli Marie om, hvilke programmer hun bruger og hvad hun bruger dem til. Hun giver et godt overblik over, hvilke programmer der er relevante for en grafisk designer. Der er også fokus på programmer til hjemmesider og online-grafik, da det er noget hun arbejder med.

Video 3 – Ugentlige vlogs

Charli Marie vlogger om sit liv som freelance grafisk designer. Hun viser sin hverdag og hvad hun gør for at komme ud af sin lejlighed. Jeg synes, det er rart at få et bedre billede af kvinden Charli Marie, hvem hun er og hvad hun får dagen til at gå med. Hun snakker meget om, hvordan hun prioriterer sin hverdag, så hun når det hele.

Du kan finde Charli Maries youtube kanal lige her og hendes blog her. Hun har også en podcast, som jeg varmt kan anbefale.

Del din youtube inspiration

Dette er bare et lille udpluk af alle de mange forskellige videoer, hun laver. Jeg bliver inspireret hver uge, og jeg vil gerne give dig lidt ny youtube inspiration. Jeg håber, du vil tjekke hende ud. Det vil du ikke fortryde. Har du en youtuber, du kan anbefale, så skriv gerne en kommentar, så vi alle kan få ny youtube inspiration.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.